Mi svog tada cetverogodisnjaka nismo vodili na samu sahranu, kad idemo zapaliti svijecu ga vodimo uvijek.
Printable View
Mi svog tada cetverogodisnjaka nismo vodili na samu sahranu, kad idemo zapaliti svijecu ga vodimo uvijek.
Nisam dovršila do kraja najveći je iso na sprovod od dede s 6 godina, a posle i kod baka i dođe s malo više godina. Klinka na sprovod od bake i bake s 4.5 godina, P potom dedi s 5.5 i nije mi to nimalo čudno vidjeti djecu na sprovodu, i sestra je vodila svoje sve na sprovode. U djeca idu na groblja gdje su im preci pokopani.
I da moj najstariji voli još uvijek reci kad ide k mojima(sestre i braca) da ide kod bake, mala to ponekad veli, a najmanji nema tog osjećaja jer je preostali deda umro kad je on bio 15mjeseci,
Moj Bruno ce za 2 mj imati 4 godine, i oduvijek ga vodimo sa sobom na groblje braci kad idemo, doduse ne svaki put ali par puta godisnje. Mi tamo uvjek imamo neki autic kod spomenika pa ga on voza, pregleda andelke pa ih vrati, ponekad pusu da, pomogne drzat i polozit lampion.. naucio je i da se prekrizi, sve svojom voljom. Mi kazemo tu je braco, ali jos nije bilo nekakvih dubljih razgovora. Jos je mali, ali vec zna za to mjesto i odrasta uz to saznanje koje ce se narednih godina lagano oblikovat u odgovore prikladne njegovoj dobi tj.uzrastu. Nece biti sok tipa onoga da npr sa 10, 15 godina sazna da je imao brata. Ovako on vec ima tu ljubav u sebi prema njemu, a vrijeme ce dalje cinit svoje.