Balarosa:klap:
ja se ne sjećam tih detalja
moje uspomene na tu knjigu su samo da sam užasno plakala
i zapravo mi ta knjiga izaziva veliku nelagodu
Printable View
Balarosa:klap:
ja se ne sjećam tih detalja
moje uspomene na tu knjigu su samo da sam užasno plakala
i zapravo mi ta knjiga izaziva veliku nelagodu
joj mrzim fotki
probaj sada
http://public.fotki.com/a70v/zimske-...026419587.html
namjerno nisam htjela stavljati među stvari s burze da ne ispadne da si tu reklamiram album
Dramatizirala ja ili ne, a tko hoće pomoći hvala, kome se ne sviđa moja drama ne mora se uključivati u temu. Nismo tu da kritiziramo jedni druge, nego da si međusobno pomognemo. Moj sin je još uvijek prebalav da mulja, što ne znači da sutra neće početi, a razlika između 3 i 4 meni je bitna, pogotovo ako sam sigurna da nije pogriješio. Nitko nije pobrao pamet svijeta da se može prema drugima postavljati s visoka. Ustanovili smo da je učiteljica u krivu, a to je bio cilj, da li ja dramatiziram ili ne, i da ili odgajam li dijete kako treba nije tema posta.
"Ali ima Cvijeta pravo - tile je već imala situacija s tom profesoricom. A možda su se baš potrefile mama i profesorica na istom brvnu + dijete koje nikad nije krivo. Ja sebe komotno mogu zamisliti u toj situaciji, ali imam mrvicu iskustva više pa me klinci sad već teško smuljaju." Blago toj djeci na koju se stalno sumnja da nešto muljaju, vjerojatno na kraju i sami povjeruju da muljaju. I ja nisam koza da se s nekim natežem na brvnu, hvala na komplimentu.
aleks sad je ok
inače popodne nađem klinčevu lektiru , sječam se da je i njemu nekaj negodovala profa.
U ovoj knjzi je Nemeček mali smeđi dječak. http://www.scribd.com/doc/38390769/F...-Pavlove-Ulice
Tu možeš i cijelu knjigu pročitati.
U moje doba je bio takav prijevod. Možda to smeđe i nije bila boja kose, nego zbog njegove cijele pojave, uvijek u smeđem, stapao se sa okolinom, a kako su stalno nosili kape, boja kose i nije tako bitna. Knjigu sam pročitala mnogo puta i sad znam skoro svaki detalj te tužne priče.
Evo insert iz filma, mađarskog, gdje se vidi da Nemeček ima smeđu kosu. Na 3.17 je u gro planu.
Hvala, vidim "mali smeđi dječak".:-)