čestitam!!! :heart: vjerujem, najbolji božićni poklon ikad...uživajte!!!!
Printable View
čestitam!!! :heart: vjerujem, najbolji božićni poklon ikad...uživajte!!!!
Drage moje prijeteljice, dali moram spominjati kako je predivno čitati čestitke u svoje ime, jednostavno nevjerojatno !
Nisam se stigla prije javiti, sad je moji mali princ u prvom planu, dok on pored mene čvrsto i mirno nana iskoristila sam priliku da vam se javim.
Porod nije tekao onim planom kojim sam ja htjela, bilo je to jaaaako daleko od naše milasove i bluebelle ,cure još ste rekordne!
U 06,00 h došla sam u rodilište na pripremu, nakon jedne noći provedene na patologiji trudnoće zbog laganog krvarenja i curkanja vode. Dobila klistir, za vrijeme kojeg sam mislila kako ja nemam mob. pored sebe, a Bluebella nam je za to vrijeme slala izvještaj. Zatim me smještaju u predrađaonu gdje dobivam kroz cijeli dan dvije doze prostina,svakih sat i pol drugi dr.dolazi u obilazak i gura mi prste da provjeri koliko sam otvorena,užas! Nakon toga jedan od dr. u 13.00 h odluči mi probit vodenjak i kaže da sad mogu zvati muža jer će porod brzo krenuti. Moji dragi dojuri, ja u trudovima, voda teče iz mene,sva otečena (ruke,noge,lice..) sjedim i pušem kako su mi pokazali,povračam neku tekučinu,on jadan sjedi kraj mene i gleda kako se mučim... dr.i dalje obilaze i provjeravaju moji cervix ali on ne popušta,nikako da se otvori više od dva prsta.... i tako sve do 22 h kada su odlučili da idem na carski. O napokon , to smo morali odmah u jutro, kažem ja njima!
Pripremili su me za cr i doslovno sam doživjela porod u 15 min. i to bez boli :-)
Moji je mali princ došao na svijet piskutavim glasićem, mekan kao svila,težak 4240 i dug 54 cm. Njega su odveli u dječiju sobu, a mene ostavili u sobi do rađaone da se malo odmorim! Možete mislit kako sam odmarala pored rađaone, mislim da sam se znojila slušajući žene kako viču isto kao da sam opet u trudovima.
ali ćim sam vidjela svojeg princa, sve se promjenilo. Sad smo kući, družimo se, mazimo, ljubimo i ja još uvijek ne vjerujem da je on moji,moje jedino blago!
hvala svima na čestitkama
lijepo butterfly glavno da ste sad svi na okupu, kako se maleni zove?
Sad lijepo uživajte u svojem zlatu! :zaljubljen::kiss:
<3