ivonna, dušo odi u krpe i čuvaj se, a Andrei pusice!
Printable View
ivonna, dušo odi u krpe i čuvaj se, a Andrei pusice!
ivonna tebi i Meri :love:
Ivona, sve najbolje :)
Malo sam zabrinuta, ne boli me bas trbuh, nego povremeno osjetim nekakvo zuljanje nisko s desne strane, i kad bih se u tom stanju trebala npr. penjati uz stepenice mislim da bi mi bilo bolno pri dizanju desne noge... to je pocelo prije 10-ak dana i nije konstantno, nego samo kad moram angazirati misice oko tog podrucja
Upravo ulazim u 28. tjedan, prije tjedan dana bila sam na UZV i sve je bilo ok. Zaboravila sam pitati dr. za to, ali da su nedajboze kontrakcije, valjda bi ih vidjela...?
Inace, zadnji put su me ginekoloski pregledali u 20. tjednu, i bila sam uredno zatvorena.
Nadam se da je u pitanju samo sirenje abdomena, ali buduci da mi je ovo prva trudnoca, pojma nemam ni kako bih prepoznala rane kontrakcije?
Kad imas kontrakcije, stomak ti se jako stvrdne, a moze i da boli (mada ne mora- ja imam kontrakcije vec par meseci, ali nisu bolne). A to sto te boli, moze da bude materica koja se siri pa bolucka na sve strane, ili prepone...ako je beba ok, onda ne brini... :)
Bol koju osjećaš je zbog širenja zdjelice, isto sam proživljavala i ja u prvoj trudnoći ali mislim da je bilo nešto kasnije. Svakako kod sljedećeg pregleda naglasi docu da te boli iako znam da će ti reći da je sve ok i da više miruješ (vjerujem da bol osjećaš i kad se osloniš samo na tu nogu - npr kod oblačenja). Zadnjih nekoliko tjedana znalo me toliko boliti da nisam mogla uopće ustati. :(
U ovoj trudnoći mi se bol javila dosta ranije i super su mi pomogle one vježice o kojima se pisalo po forumu (pogledaj starije postove)
Hvala rodama - spasile ste me 8)
Vako dana 19.juli.2013 14:50 H me zabolio stomak ali to svake godine isa bol odem u bolnicu kod doktora kaze da to nije nista pitam bilo koga u selu sta se tu nalazi niko nezna nezaju cak ni doktori.Pokraj zeludca me nesto boli po 2,3 sata ne prestaje :cry: odem kod doktora kaze mojoj mami vodi ti njegakuci nije mu nista ja stvarno neznam sta je kakva je to bolest nemam pojma :-(im ko zna nek se javi POMOĆĆĆĆĆ :-(