Ako si ikada kupovala ili prodavala tu na burzi, mogla ti je doći do adrese i direktno.
Printable View
Ako si ikada kupovala ili prodavala tu na burzi, mogla ti je doći do adrese i direktno.
Da znam i o tome sam razmišljala....ma sad je tako i tako za sve kasno. Dotična ima adresu a ja ne mogu vratiti vrijeme. Moje je sada da učinim sve kako bi zaštitila interese svog djeteta, i poštivala njegove želje. A svima ostalima pazite što tipkate ;-)
Skužila sam još nekoliko poznanica, a neke forumašice sam povezala s imenom i prezimenom i slikom, iako ih nisam u životu susrela. Najveća opasnost tu je facebook. Koliko god namještali postavke privatnosti, uvijek se tamo može iskopati ponešto. Jedna profesorica informatike je jednom to dokazala svojim učenicima: rekla im je da se zaštite najviše što mogu, a onda je o svakome nešto isprintala na sljedećem satu.
Nisam dosad nikoga upozoravala, od mene vam ne prijeti opasnost :-)
Kao ni od većine uostalom, ali uvijek postoji ovakav rizik kakav ju je ugrozio, nažalost.
Draga Gost, na sadrzaju teme jos uvek stoji tvoj stariji nick, tako da sam i ja povezala tvoj identitet a sjecam te se jer si pisala jako interesantno i toplo o svom djetetu. Obrisi nick. Pozdrav