Kriszg grafić ti je savršen a želim ti i takav rezultat na testiću :yes::zaljubljen:
Printable View
Kriszg grafić ti je savršen a želim ti i takav rezultat na testiću :yes::zaljubljen:
Hvala sada treba izdrzati da mi je u kuci nepopishan:lol: Zato ih ne volim kupiti dok nisam spremna...a ovih dana je bila neocekivana situacija vezana za posao pa sam skoro pa pod mus da saznam pa da vidimo sto cemo dalje.
Inace ipak imam jedan novitet, osim sto nisam neuroticna opristavila sam po ledima uzas!Prije par dana me tako svrbilo na licu da sam do krvi izgrebla, sada se javljaju neki sitni po licu.Definitivno nesto sto ne bih zeljela da me prati u ciklusu :drek:
Kris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +
Jupiiiii!!!! Sutra sam ljubicica! Nadam se da cu se tamo dulje zadrzati :)
Kriszg, navijam ti za +
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jutro, dame!
Stiže kafica...
Jutrooooo, hvala na kavici:)
Bas sam si mislila jucer gdje si :)
Jutro, hvala na kavici Srecice :-* stvarno je revno kuhas :)
Kris vibram (s moba rijecima) :-*:-*
Izgleda da su vibrice pomogle :heart:
Cijelu noc si mozgam onak polusvjesno da me filing vara i da nemre to biti to
https://imageshack.com/i/b5mjryj
Kris predivno! Cestitam! :-D
A i lepinje dobro izgledaju :-)
To su ti beskvasne pogacice, recept od cura tu s foruma, ma njami su :)
Ja jos malo u soku, nish nije ispalo kako sam si zamislila...tj. pishala sam ga i nemrem to objasniti, bila sam uvjerena da se varam ali znala sam da je to to...i mm nije bio turbo iznenaden bez obzira na losiji spermiogram, jednostavno znas!Izgleda da od tuda ta mirnoca koju sam spominjala...vidjelo se unutar minute
Kris hahaaaaaaaaaa jeeeeeeeeeee
citam sto pises i cijelo vrijeme moslim to je to, al kaj da ti pisem, meni je jedini simptom bio nesanica i cicke koje bas taj put nisu bile nikakve, a godinama bar tjedan dana pred M bole ko lude. Uz to ja sam bila sigirna da sam T, imala sam taj osjecaj.
Cestitam od srca, ipak cemo dijeliti jos jednu godinu u potpisu rekoh ti :-*:-*:-*
da ne zaboravim SRETAN DAN ZENA svima :):):)
Daaaa, vidis to je to.Meni (.)(.) nish!Prosli mjesec teske, plave ovaj nikakve...Ma ja pisala simptome i pokusala samu sebe zmuljati i jos jucer kazem mm da me nazivciralo kada si pitala za testic.Ja ga nisam mislila raditi jos par dana ali kao sto sam napisala bas sam pod mus radi posla koji je uletio doslovno prije par dana.Draza mi je ova opcija :)
I da, sretan Vam Dan zena :rose:
Ja dobila divaaaan poklon :)
Kris stvarno lijep poklon, čestitam! :-D
Kris prekrasno, cestitam :-D ! Cure pogledajte moj grafic.. Mozda bude neka ovulacija i mozda metformin djeluje :-D
Kris čestitam, super, super!
Pala si mi na pamet čim sam se probudila, ajme super!
:-D :-D :-D
Pa draga moja KrisZg,čestitam od :heart:
Jao što su nam expresna ovogodišnja odbrojavanja... :pivo:
Viki,dobro zgleda!
Si možda popratila kakvu sluz il pišnula lh ?
Joj nisam ali zadnja dva dana imam pas pojacanu sluz onak kad popipam ulozak je ljepljivo ali bas puno curi bude mi cijeli dnevni ulozak mokar
Drage moje žene toliko ste drage, pametne, nježne, jake, suosjećane..................................
Čestitam vam ovaj dan, naš dan i želim da sve one žene koje su još uvijek negdje u sjeni, koje su potlačene, koje se bore sa svoja prava da ustraju, pokažu i dokažu nedokazanima svoje vrijednosti!
"Ona. To je treće lice jednine. To je zamjenica koju ništa ne može zamijeniti." Balašević
Cerviks je dosta visoko.. Napipam ga ali ne tako lagano kao inace
kris,<3
Kriszg čestitam od srca!!!! :)
Yummy mummy kad ce pasti testic??
Kris, divno, na dan žena! čestitam ti!!!!
Kris čestitke draga..nek bude dosadna i školska :-D
sretan vam 8.mart :heart:
Mene možete komotno stavit na naku listu za dobit 16.03.
Cijeli ciklus Boga molim da se nešto ulovi, a sad kad su došli nalazi molim Boga da se ništa nije ulovilo. Do daljnjeg ne mjerim temperaturu niti išta. Našli su mi u brisevima cerviksa streptokoka :( Idućih 10 dana sam na antibiotiku, onda 10 dana pauze pa ponavljam briseve
cure, a jel vam bilo to ovulacijsko krvarenje pomješano sa sluzi ili samo kao trag/iscjedak na gaćicama? jer meni je baš smeđa slu, zapravo izgleda kao ew pomiješan sa spottingom...? sva sam zbunjena...nikad to tako nisam imala...
Crna ovcice jel i suprug pije antibiotik?
Kudri to sto opisujes zvuci bas kao ovulacijski spotting.
Hvala cure, mislim da nisam svjesna icega jos. Radit cu jos jedan popodne.Smjesna situacija:pitam tetu u ljekarni da li postoje lazno pozitivni rezultati a ona mi odgovori da ako pijem antibiotike ili imam upalu koja nije prepoznata moze pokazivati lazno pozitivan...tako sam se nasmijala na to:ban: to nije istina, kaj ne?? Ja prvi put cujem za tako nesto...
Crna ovcice, jesi imala nekih simptoma? Mene je sada uzasno frka jer je mm prije par dana dao urin i spermu na mikrobiolosku a imao je crvenilo i pecenje, pa sam tu malo u panici.
I da, izgleda da onakvo iskustvo koje smo mi imali promjeni covjeka zauvijek, nemrem reci da sam u nebesima danas, prije da sam prikovana cavlima za zemlju.
I popodnevni pozitivaaaan :)Beta tek u utorak jer moja radi u pon popodne :(
krisZg super čestitam bas mi je drago...:-D
bubi,a jel to bude za vrijeme ili nakon o?
Ako je s eggwhite iscjetkom po nekoj logici bi trebalo biti prije/za vrijeme o.
Drage moje curke, sretan vam dan zena!!! A trudnicama cestitam na najboljem poklonu na danasnji dan!!! Pusa svima
Bravo Kris! :pivo:
Ma neka je tek u utorak,barem bude veča brojkica :-)
Hvala cure :)
Da, tesko da bum zaboravila 8.mart:heart:
lista za 08.03.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
kikici ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 43 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc +
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 25 dc