ljubilice, mislim da je najbolji prorok spolova gospodin ultrazvuk...do tad mozemo nagadjati, makar i on cesto zakaze :) Sto god proricali, citala sam negdje da se na 100 curica rodi 106 djecaka, tako da je vjerojatnost curica malcice manja :(
Printable View
ljubilice, mislim da je najbolji prorok spolova gospodin ultrazvuk...do tad mozemo nagadjati, makar i on cesto zakaze :) Sto god proricali, citala sam negdje da se na 100 curica rodi 106 djecaka, tako da je vjerojatnost curica malcice manja :(
Nemamo zelja osim da bude zivo i zdravo. Al mi je zanimljivo to proricanje ;-)
Eto, napravit cemo tim A i tim B. Tim A je za cure, a tim B za decke. Pa da vidimo! :)
Btw, priklanjam se timu A. Ne zato sto imam neki poseban predosjecaj. Vise mislim da su cure onako, super drustvo za shopping, sminkanje...lol!
Ma samo neka je zivo i zdravo!...i naravno, da dobro spava, probudi se jednom nocu za hranjenje, da ne place puno...da bude kao moja curka-nakon mjesec dana zivota-jedna kaka u 4 dana, e, to su bila vremena... :)
Dobro jutro!
Ajme jedva sa se izvukla iz kreveta, ovo ustajanje je stvarno nehumano.
Kavica je kuhana, uživaj te!
Dobro jutro, drage moje!! :-D
Stork baš mi je drago da si dobila svoje vlastito odbrojavanje :-D Čestitam ti od srca i želim da sve prođe školski. Ali nemoj se ljutit što se nadam da će ubrzo neko novo odbrojavanje, pa odmah novo i još novije :-)
Yummy Mummyi Ivchica žao mi je zbog minusa. Znamo svi kakav je to osjećaj. Vidiš sve simptome, kasni koji dan... jednostavno se već ne možeš suzdržati, čak pokoji put pomaziš trbuh u tajnosti... a ono - ... ali bit će bolje, mora!
Techna :love2:
A MM i ja smo se pomirili već u petak, pa je bilo strastvenog mirenja.... jako, jako puno :mrgreen: Nadam se da će to biti to ovaj mjesec. Definitivno ću pokušati ovaj put biti smirena. Nema preranih testova, uočavanja svakog "simptoma"... to me stvarno iscrpilo. Ali nada ne umire!
Žužy
šaljem ti pozitivnu energiju, držat ću fige i na rukama i na nogama :fige::zaljubljen:
ja sam jutros otišla u ljekarnu mami po sirup za kašalj i neda mi vrag mira i uzmem jedan clear blue test. i reko neću ga iskoristiti jer je pre prerano, ali ne , ma ko ga šiša i ja na poslu pišnem i naravno minus! i dajte me sad utješite..znam bedasta sam jer sam jurila pred rudo, ali ipak je moguće da je prerano za točan test??!1 zadnja menga mi je bila 12.03. ovulacija (po onom primatime testu bila 24, 25.03), znači nema još ni dva tjedna od tada.....šmrc...zašto si to radim....
Tigrić,
znači danas ti je tek 26. dan ciklusa? Koliko ti inače traju?
Ako ti je normalnih 28 ili čak duže, onda ti je prerano, pa nemoj da ti sve nade potonu... :heart:
A u ostalom, digitalni test definitivno nije superosjetljiv, tako da nije gotovo.
lista za 07.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 29 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
crna_ovcica ~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
Opet ja s FM i opet nista :/
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa draga moja, onda si se 6-9 dana prerano testirala, nada još može živjeti :-D
Samo polako, sve smo mi nestrpljive. Ma ja bih se odmah danas već testirala, a tek mi je 14 DC :lol:
HelloKitty :heart:
Evo listica.....
Koliko nestrpljenja... Još sam ja dobra.... Mijenjam ploču ovaj mjesec, samo laganini.........:-D
Pitanje: pijem vrkutu već 3-4 dana, ma je li moguće osjetiti već vlažnost, oprostite na izrazu, tamo dolje?! Ta tek mi je 6 DC, zar već djeluje? I još nešto, osjetim i neke lagane grčeve u maternici?!:?:
Eh onda ti je prerano, nish mozes maratonski kupovati testove pa svaki dan jedan :lol:
Salim se, ako ti je toliko frka, odi izvadi betu za cca 2-3 dana ali vjeruj mi nikakve koristi od tako ranog saznanja...
Za tu nestrpljivost, asper, stork i moja malenkost smo imale jedan zajednicki simptom: nestrpljivosti nije bilo :mrgreen: sto nikako ne znaci da ti nije upalilo vec da je skroz rano i da zen mode jos nije stigao.
mene to čekanje izludi!!
niš, slijedeći test za tjedan dana...a ja se okupirati drugim poslom, kao svojim poslom, na poslu, :)
:lol: vidis vidis...mozda nam je vodenje liste donjelo srecu :)
:lol:
Ja već drugi put jedem od jutros, mislim da mi b kompleks povećava apetit.
Nije to ni loše, možda bih i trebala koju kilicu dobiti za veće šanse za začeće :-D
vikend akcija -propala...:-(mislim,ako se svi svađaju u plodnim danima,zašto bi mi bili izuzetak....rečeno-učinjeno....i u petak i u subotu ko da nas je grom strefio...tako da smo pokrili samo jučer...a i temp je baš jučer i narasla:)...
..imam još dva dana fore za nadoknadu...
i mi smo bili aktivni za ovaj vikend..u svađanju mislim! zato sam se i požurila sa testom jer sam htjela da me razveseli a kad ono bedić još jedan...ali nada umire posljednja!!
Tayla, i meni je baš kao i tebi......... Ovo u vezi B vitamina....
Srećice, valjda se nećemo baš previše zdebljati :-)
Ali bilo šta ću pretrpjeti, samo da dođem do svoje bebe višeeeee
Hej hou tete ... :bouncing:
I ja se pridružujem družioni vlažnih :aparatic:
Od jučer sam sva skliska dolje,jeeej!
Inače,oče to tak...da vodilica liste zatrudni nakon nekog vremena hahaha,pa Srećo,ja se nadam da buš bolje sreće neg ja!
bubicezubice,ak ste pokrili u četvrtak,ic okej :-)
techna,:-*
A proljeće nek ide vrit...meni je doneslo samo brigu svaki put.Sad se uzdam u rano ljeto hahahaha!
Tayla, doći će nam bebica :mrgreen:
Žužy, ako, čak se usuđujem napisati kad zatrudnim, bit će mi jako krivo što me nisi prije ovlastila! :lol: E kad se to desi, onda čarobna palica ide dalje... :-D
tayla, sreća b-kompleks jako otvara apetit!
bubicazubica po grafu izgleda da je O bila u subotu (ako ti jos i sutra bude pov temperatura, FeFe ce ti je oznaciti), sto bi znacilo da je odnos jucer bio naknap prekasno, ali ako je bio i u cetvrtak, pokriveno je. plodni dani su 4 dana prije O i samo jedan dan nakon O, ali to treba uzeti s rezervom, buduci jajna stanica zivi 12-24h.
Ma nek otvara apetit, valjda će mi time tijelo biti zdravije jer ću puno i fino jesti!
Samo nek vidim taj plus / dvije crtice, da bar.
Ja sam bila prilično skliska sve do nedjelje. Mislim da je tu pomogla matična mliječ i b kompleks, uz jaaako puno vode. Pitam se šta bi tek bilo i da nisam bila tužna i pod pritiskom zbog svađa..
Sada mi preostaje samo čekati. Srećom, u dobrom društvu na Odbrojavanju :-D
Srećice, kad zatrudniš, čekam palicu da dobaciš ovamo 8-)
Pokupila nalaze za ureaplazmu i ostale bestije i sve cisto,jeeej
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Odlično, KrisZg :-D
Sada si mirnija odmah
Aha, ja sam bila mirna do otvaranja odbrojavanja, a onda me pičila šiza o prestanku simptoma. Danas sam se primirila-dok nema krvi, sve je ok.
KrisZg :-D za nalaze!
Ma nisam se ja zamarala, ocekivala sam da ce biti negativno...
Bubicazubica..i???
Tayla, nek si se ti zabilježila :-)