Strpljivo.
Ovo sto si prije napisala zaista zvuci super. Nadamo se najboljem mogucem ishodu!
O starijem djetetu niste razmisljali?
Printable View
do 6 godina nam je granica, mislim da sto se toga tice nismo pretjerano izbirljivi obzirom da smo relativno mladi.
voljeli bismo djetetu dati barem godinu dana fore prije polaska u skolu...
Bubi sretno!
Sretno draga :heart:
Bubi sreća je da vas zovu. Jednom će i za manje dijete. Mi dosad da nismo zvali ne bi nas nitko kontaktirao. Već mislim da nam molba nije u redu, a baš smo se potrudili :(
Vec neko vrijeme pokusavam napisati ovaj post, ali uvijek nekako pune ruke, misli lete...
I evo sad suze krecu, osmijeh na licu, oko srca toplo, treperim i dalje...
Nasa sreca je s nama :-)
Uspjeli smo - roditelji smo 10mjesecne djevojcice. Puno se mazimo i igramo i u sedmom nebu smo.
Nekad nam je malo tesko svima skupa jer smo taman naucili one bitne stvari, a sad je sve nesto novo i drugacije. Pa se zato umjesto da papamo sve sto smo papali dosad, hranimo na bocicu.
I puno mazimo pritom, da nadoknadimo.
Ali zato dobro znamo kako se kaka i piski, kako se puzi i kako se dize na noge i pjeva.
Baby steps nam je misao vodilja :-)
Od srca svim cekalicama zelim ovakvu srecu sto prije!
I topli savjet - u molbu obavezno stavite najvedriju svoju fotku s naaaajvecim osmjehom :-)
O kako mi je drago ovo procitati, presretna sam zbog vas, cestitam od srca na maloj princezici
:zaljubljen:
Još jednom, čestitam, beskrajno sam sretna zbog vas!
Čestitam od srca!
Poznato mi je ovo korak nazad, dva naprijed. Papajte na bočicu koliko god dugo trebalo. Moj skoro dvogodišnjak je tek pred 2 tjedna pojeo obrok koji nije bio u blenderu, a odonda su kašice out.
draga bubek, suze su mi krenule kad sam cula
predivno, predivno, predivno!!
cestitam i uzivajte!
Predivno, stvarno predivno, uživajte u svakom trenutku! :heart:
Bubekice jako sam sretna zbog vas.
Cestiram vam od srca!
Pisi nam malo vise o svojoj ljepotici, kako napreduje.sve nas zanima.
Mazite se, pazite i ljubite.Vasa bebuska vas je docekala i vi nju.
Aaaaaaa :heart: :heart: :heart:
I jos jednom aaaa!!!
Tako sam sretna, predivno, prekrasno, pogotovo zato sto imate malenu bebu!
Ma :zaljubljen:
Cestitam!
Prekrasno, čestitam od:heart: na malenoj princezi.
Cestitkeeee! Uzivajte svo troje! :heart:
jako mi je drago za vas bubek uživajte:zaljubljen:
Čestitam ti mila, od srca. Tako mi je drago zbog tebe. I sva sam se razdragala dok sam te čitala. Mazite se, i čuvajte se. Sad kreće najlijepše razdoblje života. ^^
Ajme, bubekice, cestitam! Bas mi je drago zbog vas!
(Naletjela sam sad na post u Dohrani i skroz se zbunila pa sam morala krenuti u potragu.. :) )
Svaka čast bubekica, prvo na odluci, i strpljenju s birokracijom. Sad uživajte s malim bebijem. :-)
:-D
Skoro pa mi je ova divna vijest promakla!!!
Bubekica, čestitam od :heart:! Tako mi je drago zbog vas!
čestitke od srca!!
Čestitke na princezi :-)
Čestitam od srca!!! :heart:
Cestitam i ovdje!
Bubekice draga, čestitaaam :zaljubljen: uživajte sa svojom toliko željenom i čekanom anđelicom :heart:
Predivno, predivno...!:zaljubljen:
Samo uživajte i mazite se, jako brzo odrastu...!
jedva čekam neku forumsku kavu da nam vi dođete skupa ;) puse maloj ljepotici! :zaljubljen:
Ajme, pa ovo mi je promaklo! Čestitam od srca! :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen:
Cestitke i od mene! Iskreno se veselim vasoj sreci :heart:
Slulčajno naletjela ovdje...Vau...kako mala bebica..svaka čast! Čestitam od srca i želim vam uspješnu aklimatizaciju :-)
Čestitam ti i ovdje draga! :zaljubljen::heart:
Draga čestitam vam!! Ovo su stvarno prekrasne vjesti!! Rastopila sam se :zaljubljen::zaljubljen:
Bubekice, čestitam! Prekrasne vijesti!
Uživajte sa svojom srecicom!
Čekamo priču......
:klap: čestitam :zaljubljen::zaljubljen::zaljubljen: prekrasno
Draga Bubi presretna sam zbog tebe! Čestitke od srca, grlite se i mazite se!!! :zaljubljen:
Prekrasno. Čestitke. Baš me veseli da je ovako beba posvojena, da ne traje milijun godina da se rješe papiri. Kod djece se svaki dan broji. Pusa sretnoj obitelji!
Čestitam :)!!!!
Čestitke!
Cestitke roditeljima na prekrasnoj curici :heart:
Bubekica cestitam od srca :heart:
Prekrasno, uzivajte sad u svim carima :zaljubljen:
Sent from my JY-S3 using Tapatalk