Kaj da ti pametno napišem?
Za početak, da li pretjeruješ- da, ali čuj našu priču:
Moja je počela trenirati tkd s 4 godine.
I da maksimalno skratim: nisam bila s puno toga zadovoljna, pokušala sam promijeniti i nisam uspjela, ali mala je uživala u tom sportu.
Tri puta je bila treća na prvenstvu RH, osvojila je brdo medalja i turnira. Bila je i vani s klubom na turnirima.
Svaki dan je trenirala. Trener je bio super sve dok nije upao u reprezentaciju i od onda se skroz promijenio. Udarila mu valjda slava u glavu.
Mala je lani trebala polagatio za crni pojas drugi dan i ja danima ispitujem sve po redu u klubu kad će početi pripreme jer dan polaganja je sve bliže.
Nitko ne zna i koga god pitam kaže mi da pitam onog drugog. Tjedan dana prije polaganja saznam da trener koji je zadužen za to taj dan neće biti u Zg jer ide na more i sve se odgađa.
Za godinu dana :evil: jer je polaganje za crne pojaseve jednom godišnje, ali da stvar bude gora, sljedeću godinu moja kći više nije kadet, već junior, a kao juniorka ima savim drugačiji, puno teži program polaganja za drugi dan koji uključuje i lomljenje dasaka.
U rujnu prošle godine moja mala ide na selekciju za reprezentaciju na kojoj postiže odlične retzultate, ali mi poslije priča kako trener navlači, lažira rezultate od jedne druge cure koja je iz njegovog mjesta i svima nam se, samo ne njenim roditeljima čini kako je on prebrižan prema toj curi, usuđujem se reći čak zaljubljen (cura ima 16 g)
Par dana nakon toga moja kći završava u bolnici i kreće naša muka po liječenju, krivim terapijama...naravno da od reprezentacije i treniranja nema ništa. Prestala je trenirati zbog bolesti, ali sada je hvala Bogu ok i rekla je da bi na jesen nastavila trenirati, ali u drugom klubu.
Ja sam sretna da mi je dijete sada dobro i stabilno, da terapija djeluje i zaista mi tkd nije ni u peti, ali ljuti me što u ovih 9 mjeseci njenog netreniranja, nitko, nikada iz kluba nije nazvao i pitao kako je ona. Deset godina je svaki dan po sat i pol trernirala. Deset godina! Koliko smi mi novce uplatili klubu da ne pričam, a njima je problem jedan telefonski poziv. Sramota.
Ali to je nažalost kod nas tako.