-
A odbrojavaš stalno :-)...s prvim danom menge kreneš s dna liste i s 25. danom prelaziš gore u (ne)čekalice.
Gore si do 50.dc i onda se brišeš s liste jer..ili si trudna ili se radi o nekom hormonalnom poremečaju a onda treba terapija vjerojatno...i nema smisla da se drži gore u nedogled.
Očeš pričekati srijedu da vidiš na čemu si?
:fige: da nije ništa strašno.
-
taman sam htjela reći da pričekamo srijedu... iskreno, s obzirom da bi već valjda test pokazao plusić, nadam se da je samo jaaaako zakašnjela ovulacija i da će tek biti odbrojavanje
baš sam se poveselila kak su mi se ciklusi unormalili
-
Hej komadi moji, stigla ja kući!
Bilo je super samo da je malo duže trajalo.
-
žužy-happy happy b day u malom zakašnjenju...i nek ti ova godina bude u svemu najbolja,sa svim ispunjenim željama!!!!!!!!!
-
Jutrooo!
Kavica je poslužena, baš ste prave spavalice.
-
lista za 12.08.2014. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::psiholog:
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 46 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice::uteg:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 21 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ 16 dc
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 11 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
-
MAMI,sretno nam stigla!
bubicezubice,tnx :-*
A ja se pretvaram u vampiricu...hladna sam da bolje nemrem biti valjda...ne kužim.
Mislim da mi se strgal ili toplomjer ili krv :lol:
-
jutro curke :-)
dosadno mi je pa da vidim jel ima koga...
-
Ma sve su na moru izgleda i pozabile na mengu :lol:
Ja idem sutra :-D
-
blago njima...
da barem sve zaboravimo na mengu barem idućih 9 mjeseci :-)
-
Eh...
Sve si mislim da je se bum riješila tek u menopauzi,prije ne.. :-/ :kbell:
-
joj nadam se da to ne bude tak skoro :-)
-
Curke, pozdrav svima!:)
Čitam Vas i znam što se zbiva :) i vesele me lijepe vijesti! :ghug:
Palo mi je na pamet da vas pitam, jer mi taj dio priče još nije najjasniji. :D Jeste li vi pobornice sexa svaki dan u vrijeme plodnih dana ili svaki drugi, kako obično piše u "literaturi"? :)
Hvala unaprijed! :)))
-
-
Jutro!
Ženica, ja isto zagovaram svaki drugi dan, kao literatura i moja gin. Ali..... kad vidim plodnu sluz dan za danom, srce mi zatitra i ja bih sve pokrila, ali treba igrati mudro. :lol:
-
Kavicaaaaaaaaaaaaaa!!!
Vani je vlažnost 100 posto!
-
Jutrooo!
Jao Srećo,pa grafić ti je mrak...:drama:
Ma ima da si trudna kak ima biti!
Ženice,a svaki drugi dan je kakti ok,da se malci malko "oporave"...al kak Sreća veli nekad nemreš čekati hahahahahaha.
Evo,srkam koficu i idem zbuksat listicu...
-
lista za 13.08.2014. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 47 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 41 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 22 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ 17 dc
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 12 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
-
nivesa,dobro došla u gornji dom :-D
Nek je sretno do neba! Kak se osječaš? :-*
Noćas putujem na morje pa budem bez neta vjerojatno..moja vjerna Srećica vas bude update-ala sa danima ciklusa :shykiss: a ja se vračam kroz desetak dana.
Natrag sam toplokrvna..ovomjesečni implant. dip mi je bil veeeri long.
MAMI,terminušo..kaj ima kod tebe?
-
danček...eto i moj doprinos:coffee:druga po redu...
srećo,nadam se da je ema ozdravila...
žužy-opusti se..i uživaj,kako kaže pjesma...i neka okruženje morsko bude plodno!!!!!!!
p.s i ja nekako hladna ovih dana...ko zmija...a vani vruće...
ženice-prvo smo se :love2: po školski..onda svakodnevno(uf...uf...)...pa kako kaže teta dr...a sad svakako....jer od svega toga jedan veliki šipak...(il ne znamo pogodit pravu rupu)......pa sad ti biraj:lol:
-
Jutro!
Žuži kod mene sve isto, čekam pa da valjda ću dočekati nekaj. Sanjam neke lude snove, sinoć pozitivan test, preksinoć sise
pune mlijeka i ja se izdajam.
Jel nam se javila Šiškica, nisam primjetila.
-
-
Super cure, tako sam i mislila, ali znam da zajedno puno više znamo :) A LH trakice su izum i pol, stvarno su indikator., nikud bez njih :)
Žuži - uživaj na moru i samo opušteno :), Srećo- hvala na savjetima i humoru i držim fige da umireš od vrućine naredne tjedne :bouncing:, a svim curama :ghug:
-
joj držite mi fige danas da sve bude u redu...
di kupujete lh trakice?
-
dobila nalaze beštijalisa-kod mene nema nikakvih:-D...samo one kućne po zidovima !!!!!!!
sad još samo da vidim ako su i ciste otišle od mene,i onda mogu s mirom dočekati 9 mj.
mišica-:fige:..mislim da ih cure kupuju preko njuškala ili nešto slično,ali one će ti bolje znat reći,ja ih do sad nisam koristila,samo toplomjer
-
tenks, mislim da ću i ja početi s toplomjerom, t se mjeri od prvog dc-a?
-
<mišica>,sretno danas.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Imaš na e-bayu dosta povoljno lh trakice...a temp. počni mjerit s prvim dc,čim se probudiš u jutro.
Imaš i grafić u potpisu nas par,evo npr moj.. http://www.fertilityfriend.com/ttc/
Pa tu fino unosiš svakodnevno..pročačkaj malo :-)
bubice,bravo za briseve! :klap:
Fala curke,uživat ću :-D
Jest da mi bu kučkica došla baš usred ljetovanja al neka je..
-
Žužy, jelda da je graf za poželjeti... Ma je li moguće da se ta tri rasta temperature spuste i iznevjere?! Gledala sam trudničke grafove i koji je god imao tri rasta temperature, bio je dobitni.... Ma i ja bih svašta.....:roll:
Inače, jučer me od podne do 8 navečer bolio trbuh, na ljestvici od 1-5 = 3/4:-x
Hvala na bodrenju... Ema je ozdravila. Već radi neprilike i gluposti!:lol: Evo biser: Mama, onaj auto je na sebi imao antenu i nja njoj zastavu. Pitam je: koje je boje bila zastava. Ema: hrvatska! :lol: Skidam kapu, odakle joj biseri! Pukla sam od smijeha!
-
Sreco Ema je zakon! Drzim fige da je ovaj dobitni!
Zuzy osjecam se "normalno" hahha koliko je to moguce. Cjeli mjesec sam nekak tmurna..tj depreaivna tak da se atvarno nemam cemu niti nadat. Nisam se niti trudila. Iskreno... nadam se al sumnjam...
-
evo mene s vijestima
kaže dr da je ovaj ciklus bez ovulacije i da pričekam do kraja mjeseca da dođe sama... ako ne dođe, k njoj po duphaston
kad dođe, za svaki slučaj izvaditi sve hormone pa ćemo biti pametniji
kaže da se zna dogoditi da bude takav ciklus, da je to normalno i da vidi par sitnih cista koje ne bi trebale raditi probleme (zato ipak idem vadit hormone, iako su nalazi od prije dvije godine ok)
sad samo moram čekati vješticu pa sve ispočetka...
-
misica ♥♥ zao mi je.... al eto nekak smo svi u istim govancima..meni jedan ciklus savrsen drugi 40 dana i tak stalno...jetrene probe ne dozvoljavaju terapiju za PCOS ..uz to bez slezene i zuci sa 4 puta visim trombocitima....i ipak sam nekim cudom jednom ostala bez MPO trudna....mislim da je to bio zgoditak na lutroji...al eto nadam se i dalje...m
-
ma ja sam inače optimist tak da se neću nervirati dok ne budem morala :-)
-
lista za 14.08.2014. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 48 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 42 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 23 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ 18 dc
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 13 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
-
Jutro!
Uz kavu, serviram i listu.
Žužy, sretan put, uživaj! Oprezno na putu!
Moja BT pala, a nadam se sutrašnjem rastu temp. Ako sutra ostane nisko, nije dobar znak. Imati graf je indikator, uopće ne treba piškiti testove za trudnoću....
Prosto me strah ići spavati, evo od sinoć jer očekujem kakva će biti temp. :scared: Bezveze.
-
Moze li povisen kortizol utjecati?
-
dobro vam ovo grmljavinsko kišno jesenje jutro:)
...žužy-hvala...i sretno do mora!!!!!!p.s .nije godišnji onaj pravi bez:alexis:,haha...kod mene onaj murphy-ev zakon:dođe sunce i lijepi dani,ali dođe i m.
mišica-uf...i ja sam imala takve cikluse u zadnjih dva mj.-bez o i sa jednom do dvije ciste koje su priječile da dođe do nje...a uvijek sam mislila da su savršeni,kao i svi nalazi do sad...ono bolje ne može...ali ništa nije tako kako se čini...sad samo naprijed...prvo izvadi hormone,za koje se nadam da će bit ok..a onda dalje sve što treba...
srećice-razumijem u potpunosti tvoj strah od jutarnjeg mjerenja t.-ono,moliš se u sebi"budi iznad 36.7,molim te...budi topla..."i onda sa strahom,na jedno oko pogledaš kad zapišti...ajde,želim da ti bude visoka!!!!!!!
nivesice-gdje su oni tvoji predivni buketići ....razveseli nas malo...a ti draga moja-glavu gore!!!!!:ghug:
-
cure moje sutra pišite 5dc..
M došla 26 dan popodne.. možete mislit kak sam bila zabezeknuta:-o drugi dan mora(od četiri planirana) a M uranila 3 dana..
Živjeli tamponi:roll:
-
Jutrooo!
Ajme koje ružno vrijeme.
-
Jutro cure!
Da, LH trakice najjeftinije preko ebaya, ali ako vam trebaju hitnije, onda njuškalo najbolje, cca 3 kune komad.
Vezano za temperaturu, vjerujem da je graf najbolji pokazatelj, ali ja sam ženica kojoj od ovulacije temp. bude povišena cijelo vrijeme (doslovno te dane gorim na 37,2 sa uobičajenih 36,5)) i do menge, očito sam ja taj slučaj, tako da fakat čekam hoću li ili ne dobit, jer sam stalno "hot"! :) :lol:
-
hej ljudi eto mene nazad... s mora odradila nocnu i onda odma ujutro produzili jos na 3 dana odmora... vidim da bi sad nekad trebali bit plodni dani, mozda i O... ali nisam uopce ovaj ciklus pratila lh, odnosi samo spontano bez nekog opterecenja... bas sam onako nekako smetnila misli sa svega i odlucila odmorit se i napunit baterije za taj 9mj