Čestitam! Probaj se opustiti i uživat u trudnoći:-)
Printable View
Čestitam! Probaj se opustiti i uživat u trudnoći:-)
Prošla je godina dana... Juče i danas vrte mi se slike po glavi, tako žive slike, kao da je sve to bilo juče... Svako toliko me stisne u grlu i opet osjetim onu bol, a znam da ne smijem. Ne smijem radi tog malog bića, radi tog malog srca koje kuca ispod moga... Znam da ga naša Vita čuva i da ga je ona poslala da nas razveseli svojim postojanjem. Samo bih je htjela zagrlit i poljubit bar na tren... da joj kažem da je volim i da svaki dan mislim na nju... ljubav moja...
:love2:
uh....dugo me nije bilo na forumu...čitam sada tvoju priči i suze idu na oči...nisam čitala sve komentare pa ne znam kako si danas kad je prošlo malo vremena al uglavnom preboljeti se i zaboraviti ne može nikada...ja sam 2008. rodidila Mariju, inducirani porod kao i kod tebe, samo u 40.tjednu trudnoće...kod mene je bila potpuno uredna trudnoća a srce jednostavno prestalo kucati...i obdukcija pokazala da je bila potpuno zdrava beba. 5 godina nakon toga sam dobila svoju Lauru, živu i zdravu....i danas sam sretna žena. al za Marijom nikad neću prestati čeznuti. često pričam o njoj, i Laura zna da ima seku Majiju koja živi na nebu sa Anđelima :) i kaže da Majija goje tuči po tjavi i igja se :))) život je katkad jako težak ali, unatoč tome što je moja prva trudnoća završila tragično, ja sam sretna i ponosna što sam Marijina majka...i te misli su me svih ovih godina držale i pomogle mi da potpuno ne poludim... drži se draga KarloVita <3
e, sad pročitah da si ponovno trudna...od <3 ti čestitam :))) sada ti je nekada i termin, jelda?
Draga Ančica evo da javim da nam je naša Vita poslala brata DARijana, živog i zdravog! Nagutao se plodne vode i nije odmah zaplakao, a ja sam stalno pitala zašto ne plače?! Te sekunde činile su mi se kao cijela viječnost... A kad je počeo... plakala sam skupa sa njim ali ovaj puta suze radosnice. Hvala Vam drage ženice na potpori i svakoj želim jedan mirisni smotuljak od srca! Nema dana da ne pomislim na našeg anđela i još uvijek me stisne u prsima ali znam da bi ona htjela da ne budem tužna, zlato mamino... Sve će biti dobro..., a moj muž kaže Sve je dobro!!! :ghug:
Čestitke od srca !
A vaša anđelica će uvijek biti s vama...osjetit ćete je kroz male, sitne znakove koje će vam povremeno poslati...
Čestitke od srca :heart:
Cestitam na malom blagu :heart: