Ja imam Picard dvije torbe bez koju nosim ljeti i smedju za zimu. Skupe su meni preskupe, ali ja svoje sam dobila od sestre. Sad necakinja je narasla pa mi je pritok torbi jako jako presusio :(
Printable View
Ja imam Picard dvije torbe bez koju nosim ljeti i smedju za zimu. Skupe su meni preskupe, ali ja svoje sam dobila od sestre. Sad necakinja je narasla pa mi je pritok torbi jako jako presusio :(
Koliko kostaju picard? Lijepe su.
oh, taj Picard nije za mene
ko ni Mercedes
Ni za mene. Za neke stvari mi vjera brani da dam vise od 150 kuna. Vjerujem da su kvalitetne, lijepe jesu, ali moralo bi biti ludo snizenje da ih kupim.
ma čak i da imam para
one ne vrište moje ime
ja torbe kupujem tu na forumu
nema kakve nema, mrak
i za jeftine pare
ne dam puno novaca za torbu, volim ih mijenjati, imam svakakvih i svašta mi se sviđa
Picard je imao ducan u Vlaskoj - ali to nisu niti torbe za mene. Gledala sam ih svaki dan i niti na jednoj nikada nisam procitala svoje imet
Moja torba koja je sad u điru je velika, baš velika i ko super sack od onog Sport Billyja, nema čega nema unutra, a ciklama roza! Nosim je na tenisice i na balerinke i na štikle i na sve i znalo mi se dogodit da me mlada ekipa zaustave pitat gdje sam nabavila "taj super komad". A ne moš fulat.
Dizajnerska je.
Nosila sam i Juicy s mašnetinom i isto je bila fora, volim te torbe ko da se neko zezo.
Zadnju koju je moja sestra kupila je bila olicenje tebe. Crvena, ma bas ti.
Js nikad ne bi dala pola svoje place za torbu. To mi je zbilja previse. Mozda da zaradjujem kao ljudi koje znam da ih i kupuju bi, ali ovako nosim poklonjene. I mogu potvrditi njihovu dugotrajnost.
Furla torbe su čisto savršenstvo i izrade i kvalitete. U Teslinoj ima dućan i tamo se može naletjeti na Furlicu sniženu i do 80%, a u Trstu se po regularnoj cijeni od cca ojrića dade naći prava Furlica.
Lacoste za sportskije modele i nisu kožne, ali zato se peru u perilici i ima ih u ludim bojama.
Galko, domaći proizvođač ima jako lijepih modela. Od kvalitetne kože i izrada je kvalitetna.
Carpisa kožne torbe nisu loše. Na sniženju se može kupiti veeelika kožna torba za 380 kn, ali ja imam loše iskustvo sa zatvaračima.
Jesu metalni, ali se od prvog dana rastvaraju i koža nije onaj fiiini teleći boks, ali je ipak koža što je opet bolje i izdržljivije od skaja.
moja je ova ali naranđasta, velika odlična za nać sve stvari po njoj. Paše mi uz sve kombinacije
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Kožna, meka a čvrsta
Obožavamo se :heart:
Ja ne ulazim ni u Furlu iako mi imaju predivne stvari.
Ali nekako za njihove torbe bi morala cijeli outfit promijeniti. Imam haljinu dvije na koju bi ih mogla nositi :lool:
A ovo je moja the torba http://uk.louisvuitton.com/eng-gb/pr...lone-mm-008165
Obećao mi muž prije 5 g da će me počastit kad ga pogode neki novci i ja čekam, a tko čeka...:-D
taaajcii, 30.000,00 kn košta :-o
rađe nek ti plati vozački i kupi polovni auto :D
Meni su lijepe one Lancel torbe iako uopce nisu moj stil. I da imam tu lovu ne bih ju kupila iz gore navedenog, a opet mi se svidja. Totalna kontradikcija.
Ova od Tanči je krasna, a ove od mama jos malo ne znam koje su. Daj stavi kakvu fotku
Moja frendica koja je menangerica jedne naše velike firme i u skladu s tim ima i primanja i jako puno putuje si je u Parizu kupila Gywenchy torbu vrlo neobičnog kroja i dizajna i jako mi se svidjela.
Baš je posebna i vrlo meka, kvalitetna.
Ne sjećam se koliko ju je platila, ali bilo je dosta.
Nosi ju godinama i vjerujem da će je još dugo vjerno služiti, a ona se baš maćehinski odnosi prema svojim stvarima. Ne pazi ni malo.
Tako da se zaključak sam nameće: isplati se investirati u skuplju, kvalitetniju torbu. Jedino kaj treba biti spreman gledat ju godinama.
Ja bih mogla.
Mnogi ne bi pa zato radije imaju gomilu povoljnijih modela, a možda u konačnici koštaju isto koliko i ova jedna skupa.
Tanci, ja se ustvari slazem s tobom. I ne volim imati puno stvari. Ali ne daje mi se puno novaca za torbu :/
Ono, odjednom :D
Vise sam platila uteg neki dan nego sto bih dala za torbu, istina :lool:
ma lijepa prava torba je, nema sumnje, super stvar. šta ti je, ja se zezam. da imam novca, naravno. ko što nemam :D
evo, na ovoj piše moje ime :mrgreen:
Tak je meni muka dati lovu za mobitel.
To mi je najzadnja stvar na svijetu koju bih si kupila.
I apsolutno precijenjena i preskupa naprava.
I nakit isto.
Ali za torbu bih dala, kao i za cipele
Ali samo ako imam viška novca, a ne da nešto drugo ispašta.
Svak ima svoje veselje.
30 000 kuna za torbu?! Ma, nema fu..... šanse. Ne dam ja ni tisucu. U mom vrijedonosnom svijetu taške su jako nisko, sudeći po ovoj cifri.
Toliko novaca za gušt bih si odvojila jedino za putovanja.
ajme, sva sreća pa su te torbe i dizajnom milijardama milja daleko od mene
pa uopće ne trebam ni razmišljati bih li ikada dala tu svotu
idem se sada uvjeravati da takve torbe stvarno nekome mogu prirasti srcu
moja granica je 600-800 kn za koznu torbu
ali mora biti divna da je mogu gledati dugo vremena
volim jednostavnije, volim i grublje metalne detalje, al nikako zlatne, volim gunmetal ili srebro
sis mi ima jednu iz gulivera, jednostavna a lijepa, bas se odmah vidi da je vjecna
a za ove imitacije (a ima ih raznih, od onih mekanih gdje sumnjas i na pravu kozu, do onih gdje se s kilometra vidi los skaj) dajem do 350-400 kn
nosim ih po par godina a onda zamijenim nekom ljubavnicom :)
summer, ima i gunmetal verzija.
viđe anđu :mrgreen:
tash, ma šta će nam, treba biti originalan. ovu imaju apsolutno svi, od angeline, kate hudson, charlize, naomi wats, a onda su i naše zvijezde, naravno, pohrlile u kupnju. sevka, nina, rozga...
tako sam ju i vidjela, kod frizera, u gloriji ili storiju. :D al da je lijepa, bome je.
ja inače nemam neki fetiš od torbi. volim gledati ove lijepe, al uvijek mi žao dati novce. a trenutno nosim jednu platnenu, ljetnu, kupila na korzu za 50 kn, nacrtali ju u društvu za multipla sklerozu. u stvari, moja m ju je kupila jer joj je bila fora pa upilala, a onda sam ju kao posudila od nje. i sad ju cijelo ljeto nosim.
a unutra samo miševi fale, kako bi mm rekao :lool:
ajme, maria, ova šarena, uz te japanke... MRAK!
samo da je malo mekša
ali baš mi se sviđa
i još da su ove japanke na štiklu... ja se obula i dotjerala za cijelo ljeto
di se kupuju takve torbe?
obično kupim torbu u accessorize-u na sniženju za 150-200 kn,
nije neka pretjerana kvaliteta, ali nisu ni loše, a volim njihove torbe.
a da imam para koliko nemam, za torbu bih si bez beda izdvojila koliko treba,
ali o tome i ne moram baš razbijati glavu :raspa:
evo preporuka za jednog hrvatskog dizajnera, torbe odlične (i ne preskupe)
http://www.habjanicbags.com/
trenutno svugdje osim na posao nosim ovu, dobili nedavno iz amerika
http://www.beatlesstorelondon.co.uk/...gs/05-0052.jpg
bi ja i na posao, ali otvorena je pa se bojim da bi mi neko u tramvaju maznuo sendvič :mrgreen:
Mislim da ih drži Maras (Samsonite dućani)
http://www.maras.hr/shop/grupa/zensk...cijena_do=6844
što se tiče naših, oni su mi ok
https://www.facebook.com/Herman.Design
Inače, meni je maximum nekih 300-500kn za torbu. I to 1x u 10 godina.
Generalno, rekla bi da mi max maximuma dati za torbu nekih 5% plaće, i to za onu na kojoj baš piše moje ime. Tim tragom, ovu od 30 tis kn mogu dobiti kada postanem direktor neke američke banke.
Radije imam više jeftinijih, pa kombiniram, tj. svakih tjedan-dva promijenim torbu.
tak i ja