Čestitke još jednom svim budućim mamicama! Nek vam trudnoća bude uredna, a bebice zdrave!! Od srca čestitke!
Čestitke još jednom svim budućim mamicama! Nek vam trudnoća bude uredna, a bebice zdrave!! Od srca čestitke!
Bok cure, evo mene s maturalca, uspjela sam mjeriti t svako jutro, ali sam jutros zaspala, prespavala do 11...
Čestitam svim trudnicama :-)
Cestitam od srca svim trudnicama <3
A nama ostalim zelim puno srece :-)
Da i mi uskoro ako Bog da ugledamo plusic ili dvije ctrice na testu .
Ljubim vas sve :-***
Prije minutu gravignost mini ||
STORK jesi ti to trudna???
Stork nadam se iskreno da ce ti ovo bit kak treba do kraja!
Zara priduzi nam se
Stork!!! Ljubim, a čestitke ovaj put ostavljam za 2015. kad ti dođem u babinje :) al prije toga moramo ponoviti kavu! Čestitam našim trudnicama na novom odbrojavanju i svima šaljem ~~~~~~~~~ za nove plusiće!
stork :fige: neka bude sve u redu... treca sreca!! ~~~~~~ :heart:
Prijavljujem svoju cicobolju..... :(
Stork
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(.)(.) bole al onak iznutra nekak, ne znam kak bi objasnila, krenule cvimbice, i uuuuuuuuzasna zelja danas za slatkim... nije li mi malo prerano za pms??
baš vas je ljepo vidjet ovoliko u naslovu
Čestitke cure i da ostatak ubrzo ugleda plusice :-*
Hihi lol :)
Hehe stork onda bus se nacekala ili docekala drugu trudnocu
Ajde cure, prestanite sa tim negativnostima!
Sram vas i stid bilo!
Sezona trudnoca je pocela...
Vrijeme je da otvorimo peterostruko odbrojavanje. Nema vise izgovora, ima da sve zatrudnimo:ghug:
Iskreno ja sam totalno izgubila nadu. Kad dobijem m mislim da odlazim sa liste na neko vrijeme...
Nemoj nivesa, bit ce mi dosadno bez tebe...
Ne moras biti na listi jer nesto ocekujes. Ja sam pocela biti na listi iz ciste zabave, tek toliko da vidim sa kojom drugom zenom mi je uskladjen ciklus ;)
Nivesa, ako će ti biti lakše skini se s liste na mjesec dva i onda nas iznedadi dobrim vijestima! Stork, držim fige da sve bude super!
Ma stork,ja ti bum poskočila malo ipak :-D!
A onda velike :fige: za dalje,da sve bude kako treba!
Potpisujem yummy mummy ;)
Sljedeći mjesec je moj. Ovaj nismo ni imali odnose, dragi je još na moru. Polažem sve nade u listopad :)
Cure u gornjem domu, držim palčeve!
Dobila sam nalaze spolnih hormona, 4.dan ciklusa, testosteron i slobodni testosteron u nebesima, LH, DHEA-S i androstendion isto visoki... danasa sam vadila i progesteron, ali sumnjam da će išta pametno pokazati jer po mojim procjenama (BBT, trakice i sluz) ovulacija (još) nije bila
Prema onome što mi je rekao google, ovo je PCOS :-( Ima li netko savjet, iskustvo, nešto???
mišica mozes li mi napisati tocne vrijednosti FSH i LH?
nazalost, moje iskustvo s pcos je blago receno bogato, tu sam za sva tvoja pitanja.
FSH je 7.11, a LH 18.52 :-(
da, to je tipican odnos za pcos :-( kakva ti je slika jajnika na uzv?
terapija postoji razna, metformin ukoliko je poremecen metabolizam secera (za to bi bilo dobro napraviti ogtt), klomifen za izazivanje ovulacije (topla preporuka prvo napraviti spermiogram, kako bi se iskljucio muski faktor), promjena prehrane (lchf je dobar izbor, znaci potpuna eliminacija ugljikohidrata)....
:-DStork yay!!!
nemremo ne bit sretne - ipak je to nova trudnoća, nova nada
Nek je ovaj put sa srećom do kraja! :fige:
Evo mene sa 38 tt polako iščekujem svoju gospodičnu :štrika:
Sve vas puno pozdravljam
mišica kakve promjene kilaze?
sgram najjednostavnije moze napraviti na VV, uputnicu mu daje njegov lijecnik opce prakse, mislim da se ne narucuje, uputnica se predaje na 2. katu na prijemnom salteru, ali bolje da provjeris na 23 53 904 (bar mislim da je dobar broj).
koliko dugo pokusavate?
Udebljala sam se u ajmo reći zadnjih godinu, dvihe, malo sam smršavila pred svadbu, od stresa valjda, sad se opet vratilo
A ne pazimo se od 5.mjeseca, ali ne mogu reći da smo baš ciljali na plodne dane
nakon 4 mjeseca pokusavanja ne bih dizala paniku, koliko imate godina?
moguce je da je od debljanja... ne znam doduse o koliko je kila rijec.
napunila sam 30 prije mjesec dana
inače sam bila bucka, sad imam 85kg na 165cm, previše, kako god okreneš