PREDIVNOOOOO! KALEB I LUNA EVO VAM :love: .
Printable View
PREDIVNOOOOO! KALEB I LUNA EVO VAM :love: .
:D super ste bili
Jako ste slatki! :love:
Prekrasni ste! A gospođa kojoj je neprijatno dok mama doji :roll:
Bravo za Kaleba i Lunu! Super ste bili!
Bili ste super. :love:
meni je bila slađa ona cura kojoj je neugodno gledati :evil: !
Luna R. sve pet !
super luna, gledali smo vas i pravi ste,
ali ne mogu da se ne osvrnem na republikance u americi, pa šta je tim ljudima, il bi ratovali i ubijali il bi zakidali dječicu u hrani. stvarno sam se ušokirala kako mogu bit glupi, a znala sam to i prije, ali u tooooolikoj mjeri...mislim svašta :shock:
nisam gledala
kaj je bilo s republikancima?
pa oni smatraju da će od djece koja se doje napraviti pedere i da je to nemoralno (dojenje u javnosti) :shock:
ja nisam gledala :(
a za republikance - ma, sve je to općepoznato... :cry:
Bas sam pomislila kad je novinarka rekla Kaleb, da je jedan imenjak popularan tu na forumu,kad vidi slučajnosti, hehehe..Uglavnom, bili ste preslatki..A ona gospođa prijekornog pogleda, uhh, MM je samo prokomentiral "pa ta primitivka sigurno nema djece, niti bi trebala imati"..Uostalom, dojenje u javnosti moze biti vrlo diskretno, pa zene se ne razgolićuju, daleko je to od neprimjerenosti, pa mame hrane svoje bebice, kaj to znači da bi dok god doje samo trebale biti doma?! Pih, ma sam nek oni podozrivo gledaju, vjerojatno su deeebelo zavidni..
bravo za Lunu i Kaleba, ma bili ste za 5!
najsalđi je bio Kaleb na kraju priloga s onom medenom prezadovoljnom facicom... MM se svidjela završna rečenica- ako odrasli mogu hodat cestom jedući svoje omiljene slastice, zašto ne bi mogli i maleni. puno puno :love: za sve mame javne dojilice i odgojimo sve djecu kojima neće biti "neugodno" vidjeti bebu / dijete kako papa najbolje i najzdravije -maminu cicu....
Naravno da sam to propustila :/. Hoće li biti repriza?
ne, to je bilo u vijestima
ja sam zapamtila onu tetu kojoj je neugodno pa ću sljedeći put kad je sretnem izvaditi sisu i pošpricati je mlijekom
to je homeopatsko liječenje neugodnjaka od gole sise :mrgreen:
Ima, ima, njezina je bila ona bebica koju su pokazali u kolicima...Djetešce ima neka 4 mjeseca i, naravno, jede adaptirano...To je prihvatljivo u javnosti. :roll:Citiraj:
Tamchi prvotno napisa
đisz, samo nek je prihvatljivo, pa mogla se izdajati za van, a doma dojit ak joj je toliki bed, ili ju je i sram u svoja 4 zida
joj kako bi je otusirala :evil: sad strca i po 5 mlazeva! da vidimo jel njena bocica moze toliko? :lol:
stvarno je jadna!!!!
al zato Kaleb, Kaleb je :angel:
Malo tolerancije, molim, ovo mi je degutantno čitati!
Nije mi jasno, neugodno joj je gledati dijete koje doji, a nije joj valjda neugodno gledati polugole cure koje hodaju po gradu?
Ja sam mog maloga prvih 6 mjeseci iskljucivo dojila, i više puta sam ga dojila u javnosti. Nije mi bilo baš jako ugodno ali to mi je bilo važno i nisam dvojila dojiti ili ne. Nikakvih neugodnih iskustava nisam imala.
E sad... kada sam imala 18-19 god, da me je netko pitao smeta li me da kraj mene sjedi mama i doji bebu, rekla bi da da. Jednostavno, nisam shvacala (niti sam ikad razmišljala o tome) koliko je dojenje važno. Nisam zapravo znala ništa o bebama, niti što znaci živjeti s bebom (prva beba koju sam držala u rukama je moj sin a rodila sam s 29 god!). Polugole cure koje hodaju po gradu su nešto što vidiš svaki dan i navikneš se pa ti postane normalno, ali jaaaako rijetko možeš vidjeti ženu da doji. Ne kažem da je to OK, ali na žalost tako je. I to nije slucaj samo s dojenjem.... Off topic, ali meni nikad nije (a ni nece) biti jasno kako je normalno da ljudi puše.
Danas me smeta kad vidim mame da hrane bebe na bocicu :mrgreen:
sad me zove mm s posla i kaže da je sinoć gledao prilog s malim kalebom (zapamtio ime što je nevjerojatno za njega!), a mama je pričala o dojenju i marami. i kaže - "to su jelda tvoje rode?" hehe...
kaže da ste bili cakani, žao mi je da nisam gledala!
E i MM je skužil maramu i baš je onda prokomentirao kako je to dobra stvar, čak mi i pokazal kako on misli da se ona veže, hehehe.. a ja zazujala jer nemam pojma..Eh..Nisam vidjela da je zgrožena tetuška bila s kikitjem, ali tim čudnije.. Pa da li može biti nešto prirodnije od dojenja djeteta, kak se ne raznježe već baš suprotno?
VedranaV to je bila sala-> pogle smajlica u postu!
stvar je u tome sto je ona majka i ima takav stav. ne mogu ga objasniti drukcije nego nezreloscu ili frustracijom.
pa ne moramo se zato spuštati na taj nivo. ;)Citiraj:
leonisa prvotno napisa
dobro :oops:
( ;) )
Meni još, osim nezrelosti i frustracije padaju na pamet needuciranost, utjecaj okoline, stav društva i sl.
uspjela sam vidjeti samo dio :oops: , ali ste bili suuuper 8)
:love: od :heart:
luna, vidjela sam vas na tv-u.
i bas ste mi prekrasni! :heart: