mom je lupocet teen dobar ako ga glava boli,
ali za temperaturu nema nikakvog efekta,
niti dok je bio manji, ali tako je i meni,
mogu cijelu kutiju popiti, nema šanse da skine temperaturu.
Printable View
mom je lupocet teen dobar ako ga glava boli,
ali za temperaturu nema nikakvog efekta,
niti dok je bio manji, ali tako je i meni,
mogu cijelu kutiju popiti, nema šanse da skine temperaturu.
Ne znam, mislim da je osnovna pogreška koju ljudi rade s paracetamolom davanje premale doze djetetu.
Ja ne volim davati ibuprofen djetetu, to čuvam za stvarno iznimne situacije. (Inače, NE mora se čekati da se da Ibuprofen nakon paracetamola)
Pa zdravorazumski je čekati da se vidi hoće li temperatura pasti, nema smisla davati sa manjim razmakom, ali nije da se ne smije, uvijek se pazi na razmake između dve doze istog lijeka.
(to su mi rekli doktori na Rodi)
sila Boga ne moli
moja isto "nije mogla"
plač, ona ne može, u usta, pa iz usta, fuj, odvratno, ne može
i kad je imala 10 god u Gardalandu je dobila urtikariju, ja srećom imala tbl za alergiju, V popij, ne mogu, ne mogu, tbl unutra, pa tbl van, kad se uritkarija počela pogoršavati bome ju je progutala
iduće godine opet Garaland, kad su počeli prvi znakovi alergije samo je rekla, daj mi tabletu
i dalje to ide teško i dalje ne voli, kad ima temp neće nikad ništa popiti, rađe se zavuče u krevet i drema, i bol trpi, neće odmah popiti, ali ako stisne onda popije
lekadol lomi na pola, stavi u komadić banane pa proguta
ibuprofen 200 isto tako
vidiš, super ideja s komadićem banane! Zašto to prije par godina nisi napisala?
Navodno su mu prije nekog vremena poboljšali okus? Nisam imala priliku više probati.
Samo navodno, ima tome vec nekoliko godina. Uzasno gorak okus ostane poslije njega u ustima.
Napose zinnat ko da jedeš friški cement. Mada je i on najčešći antibiotik kod mojih
Ima i nurofen za žvakanje tbl 100 mg
Ja sam svojoj sa 7g dala prvi put nurofen 200mg i popila ga je iz prve. Od onda samo njega pije za bolove i temperaturu (ide bez recepta). Mladjem sam isto probala ga dati kad je navrsio 6g ali nije uspio popiti (no imao je jako visoku temperaturu, malaksao skroz i nije bio baš zgodan tren za uciti). Sad sam se sjetila da sam planirala kupiti tic-tac ili nešto slično pa da s tim uvjezba, mogla bi to napokon i napraviti...
Ja mojima dajem dalsy forte sirup za bolove i za temperaturu i maxflu
Kad je bio mladji - sirup, sad (11.godina) Efferalgan (paracetamol) sumece tablete od 500mg.
Daisy sam koristila za brza skidanja, kod vrlo visoke temperature, inace Panadol sirup.
Koji sirup za djecu (jel ima koji) za snižavanje temperature i bolove imamo pravo "na recept" tj. Da ne kupujem u ljekarni?
Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk
Ibuprofen sirup ide na recept. Bas taj naziv
Ok, a jel ima koji paracetamol na recept?
Na njih troje bočica sirupa dnevno mi nije dosta.
Poslano sa mog Lenovo P1a42 koristeći Tapatalk
Ima zove se Paracetamol.
Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk
Dalsy forte - velika bocica
Da , al forte je za veliku djecu i velika boca . To sam htjela reci .