-
Moram se pridružiti zahvalama. Tek sam stigla na forum, ali od početka moje borbe i osjećaja da nešto ne štima, čitam ovaj forum. Nisam poznavala nikoga tko se bori sa neplodnošću i nisam znala kamo se okrenuti i kuda krenuti. Zahvaljujući Vama saznala sam od kuda početi, koje pretrage napraviti kako se pripremiti. Sve što znam o MPO dugujem vama, a stvarno nisam pojma imala o ničemu. Zato potpisujem sve već napisano, i još jednom HVALA VAM ŠTO POSTOJITE
-
-
Ksena - hvala ti na ovom vremeplovu :heart:
Imala sam sreću upoznati te u živo, tebe i još nekoliko forumašica, s drugima sam se upoznala preko PPova i ova energija koja vlada među mpo forumašicama može napajati elektrane.
Kad sam se prijavila na forum nisam ni sanjala o tome da postoje ljudi s druge strane ekrana koji su ti spremni pomoći više nego prijatelji u RL-u.
Zahvaljujući vama, drage suborke, na odjel Humane u KBC-u Ri dolazila sam kao doma, iz prve, birala sam s liječnikom nabolji protokol za mene, pikala se sama u svojoj intimi, uspjela sam zahvaljujući vama. Neplodnost je velika bol i životni izazov, al u moj život je donijela toliko dobrog da sam joj sad u konačnici zahvalna.
Jedino se ne mogu otrgnuti od tuge kad čitam da nismo još sve uspjele, imam svoj memorirani popis suborki čije potpise pratim, i nažalost još mi nisu sve označene kao što bih željela :(
A zapažanje koje ću sad napisati, pa makar me forumašice koje nisu mpo-ovke kamenovale, ne mogu prešutiti.
Čitam u zadnje dane topice, zabavne i lijepe topice, koje vode redom starije forumašice (koje volim čitati) u kojima komentiraju kako je forum otišao u 3 krasna, ono - puno hagova, lajkića, srdašca i inih podrška postova. Kako svi paze što će napisati da nebi uvrijedili nečije osjećaje. Njima je to bzvz, treba napisati kome što ide, čemu rukavice, čemu hagići.
I mislim si da, ima jedna meni jako drago forumašica koja je gotovo potpuno digla sidro s foruma (Pinky :heart: ) koja je otišla s foruma kad je pokušala pisati van MPO dijela. Komentirale smo kako je van našeg kružoka komunikacija grublja, osude se dijele lako i oštro, ne štedi se nikoga. U pravu je. Prije nego stisnem enter van MPO topica, triput važem i jednom siječem, najčešće se suzdržim od ikakvog komentara, jer meni postovi većine forumašica jako diraju. Jer sam stasala na dijelu foruma gdje nam je stalo do drugih, gdje smo si podrška i gdje smo prijateljski nastrojene jedna prema drugoj. Da sam stasala na drugim PDF-ima vjerojatno bih mislila drugačije.
Drage moje suborke, pišite i dalje, sjećate li se kako smo se pitale hoćemo li ikada pisati na PDF-u Izazovi roditeljstva? Sad možemo, i to retorikom koju smo imale na PDF-ovima MPO tematike. Neka se oštrim forumašicama diže želudac od naših podrška i hagića i lajkića, jer nije samo oštra retorika obilježje Rodinog foruma, već je solidarnost, suosjećajnost i empatija prema sugovorniku također obilježje Rodina foruma i više predstavlja smisao udruge same.
Volim vas i falite mi :heart:
-
Svaka cast na temi. Hvala i od mene. Ne moram spominjati koliko mi je ovaj forum znacio zadnjih mjeseci trudnoce kada sam silazila s uma i raspadala se. Roda je tada bila tu i pola foruma ke cekalo moj smotuljak skupa sa mnom. Nitko drugi me tada nije razumio, ni muz, ni roditelji, ni prinateljice. Ali forumasice jesu. I ne samo to, na putu do nase N ovaj forum i prijateljstva proizasla iz njega su mi pomogli rasti, shvacati, pitati, zahtijevati, razumjeti.
Sada sam mama i vise nego ikad dolazim na forum. Put se nastavlja.
-
Podižem temu "Hvala što postojite"
:heart: