meni smeta kad se previse naziru....a sta ces kad sam esteta :lol: ....
nego, frka jer sam skuzila da su mi svi kupaci sa zicom, znaci ili toples, ili u kupovinu kupiti gornji dio (ah, a mozda i donji, jerbo sam jos pupasta :roll: )
Printable View
meni smeta kad se previse naziru....a sta ces kad sam esteta :lol: ....
nego, frka jer sam skuzila da su mi svi kupaci sa zicom, znaci ili toples, ili u kupovinu kupiti gornji dio (ah, a mozda i donji, jerbo sam jos pupasta :roll: )
kad krene malo jači let down, samo malo stisnete bradavicu s dva prsta, za par sekundi neće curiti.
tako sam ja prestala koristiti IKAKVE jastučiće, inače bi još bili u upotrebi.
i već odavno ( skoro 2 godine dojenja, nakon bebinih par mjeseci) koristim grudnjake sa žicom.
meni nisu stvorili nikad problem, što ne znači da nekoj drugoj ne bi stvorili, osobito ako je već imala mastitis.
trebalo bi ih biti u ljekarnam probaj pitatiCitiraj:
zrinka prvotno napisa
4kom-98kn
Stiskanje je nevjerojatan tehnološki izum, uistinu zaustavlja curenje one druge sise. Zašto, pobogu, takve stvari ne objasne u rodilištu ili, nedajbože, na famoznom tečaju? Živjelo štipanje!
aaaaaaaaaaaaa, dize mi se kosa na glavi kad spminjete stiskanje.
ja sma vidjela super nove 'jastucice za grudi' - silikonske, bas ih je jedna nasa clanica kupila na simpoziju o dojenju u maastrichtu nedsavno...
rade na mehanickom principu, izgledaju skroz super, opce se ne vide i kostaju 30 eura :/ ...
idem trazit link da vam pokazem
Po opisu se cini odlicno :D
Jos ako se javi neko s pozitivnim iskustvom... isti tren picim u ljekarnu!
kaze cura koja ih je koristila da su mrak
ma daj :P , pa to nježno napraviš, samo vrh bradavice, ništa ne boli.Citiraj:
marta prvotno napisa
Zrinka,stavila si mi bubu u uho,cijeli dan mislim na to.
A koliko je to zdravstveno ok? Jel koza ispod toga dise,ne pospjesuju li te "naljepnice" :lol: zastoj ili soor?
Vjerojatno nije bas najsretnije rijesenje za stalno nositi,ali cini mi se kao odlicno rjesenje za izlaske u setnju,restoran,odlazak na svadbu...kad nam mokre fleke nikako nisu pozeljne.
Citiraj:
mamma Juanita prvotno napisa
:smajli koji vristi i cupa kosu od uzasa:
Dizem iz prasine...ja moram koristiti jastucice jer mi mlijeko curi na svaki njihov plac, ako 3 sata nitko nije papao, ako jedna doji druga sika curi i tako...sad sam na chiccovim jednokratnim ali strah me soora a i bankrota jer ih trosim nekad i 20ak dnevno.
na rodinom web shopu vise nema jastucica. koji su najudobniji, da se mogu prati na 60 i gdje ih kupiti?
Ja sam naručila bambus jastučiće od Dolise.
Super upijaju, peru se na 6o, udobni su, a bambus ima antibakterijsko djelovanje i kao, manja je mogućnost pojave gljivica, Jedino što se vide ispod tanke majice :-/, ali za po kući savršeni.
Doduše, meni baš i nisu trebali, ali nisu me ni nešto puno koštali, pa mi nije žao.
Dok sam bila trudna i proučavala jastučiće, vidjela sam da ima i Anita perivih, i to od svile i uopće ne sumnjam da su odlični, mada su bili dosta skuplji i teže nabavljivi od ovih.
thx. mozes li mi poslat kontakt br ili mail od dolise?
nasla sam sad jedne a******* na e-bayu pa cu i njih naruciti. ali to od bambusa super zvuci.
ovdje http://www.littlelambnappies.com/for-mum/breast-pads sam naručivala od bambusa i prilično sam zadovoljna. Imaju dvije veličine i izdrže pranje na 60 stupnjeva. Bambusasti su - jako mekani i ugodni. Često ima na facebooku popust (upravo na jastučiće) pa treba pratiti njihove stranice i tamo.