hoces reci, sve konzumiras S tipkovnicom... :mrgreen:
Printable View
hoces reci, sve konzumiras S tipkovnicom... :mrgreen:
u dedlajnu grizem i monitorCitiraj:
marta prvotno napisa
hahaha, ja sam tateka zamišljala da je to jedan drugi kojeg sam vidjela na nekim fotkama sa Rodinih događanja i mislim si: da, 65, koga on tu farba i odem na njegove fotke i gulp! gle, fakat, čovjek-čačkalica!
Ja imam ceremoniju doručka: musli svakojakih vrsta, a najradije crunchy sa čokoladom. Kao tamnom, pa ne deblja toliko. Jer je tamna čoksačka zdrava (tra la la!). I to držiiiii do 12. Onda krene lagana nesvjestica, ali to zatomim ili nečim od doma (riža/grašak, tjestenina sa sirom) ili jogurt/pecivo kombinejšnom, kako-kad instant miso juhicom.
Onda: salata - tuna/zelena ili sa rajčicom. Mozzarela/rajčica. Neki put si kupim gotovu salatu miješanu ili mediteransku u P..Peku.
Al što jest-jest: ne uzmem li nešto od doma, uglavnom se sve svede na jogurt, tunu iz konzerve i voćkom.
How healthy :P !
imamo menzu, doručkujem u 7, jedem u menzi u 11.
pa bolje to, nego da rotiraš kebab-ćevap-pizzeta-sendvič-burekCitiraj:
bilbo7 prvotno napisa
ja en znam koji mi je vrag jutros bio ali pojela sam punu kutiju ferero rocher - onih čokoladnih u zlatnom omotu...
i sad mi je loše :zbljuv:
U ormaru uvijek imam keksića, sušenih brusnica, koju voćku... A za ručak ili odem u menzu (ako se naručim do 9) ili uzmem neko pecivo ili sendvič.
A od doma mi se ne da ništa nositi jer ujutro vodim D u vrtić pa nositi nju i još torbu i još vrećice mi je malo previše.
najfinija klopa na poslu mi je zrnati sir i tuna, mmmmm
a inace se gablec sastoji od sendvica, pizza i tu i tamo neki kuhani obrok u preskupom restoranu :x