Meni isto puno pomogne Snorkina rola od wc papira. :taps:
Printable View
Meni isto puno pomogne Snorkina rola od wc papira. :taps:
E Nika, svaka čast, tvoji su dečkići sretni kaj imaju tebe za mamu. :heart:
Nije MM onaj dan bezveze reko kad te vidio- "pogledaj si samo,to ti je prava mama"!!! (Kad je vidio Timija u marami,ti guraš kolica,a za ruku vodiš Bena- prekrasan prizor)
da, a poslije :mrgreen:
:love:Citiraj:
Nika prvotno napisa
Hehehe...danas prviput čitam ovaj topic i ko da doživljavam dežavu...
Ja nemam recept, sve sam slično proživljavala, samo što je sad Leonarda postala razumnija i prihvaća i "drugorazrednu" ulogu, samo da dobije...ko najzadnji junkie...a najbolje je kad se one dvije dogovaraju koja ima veće pravo :)
Koliko li će to još trajati... :roll: ..no bilo kako bilo, totalno subjektivni i pristrano gledano...samo izvrsni su rezultati...dakle samo naprijed...to nisu jedra moje brodice već to su dojeći ređipeti moje Marice...
predobro :lol:Citiraj:
..to nisu jedra moje brodice već to su dojeći ređipeti moje Marice...
Ja ću vam samo reć - dok vas čitam fali mi naš tandem. Svima :love:
Evo da i ja javim ovdje
Naš tandem ide već 2,5 mj i sve je ok.
Zadnjih par dana me očito bezrazložno mučio Lanin prirast od "samo" 650 g pa nisam mogla ne pomisliti je li to radi tandema :roll:
Inače, Lea je super, jako voli papati kad i seka i obavezno je drži za ručicu. Obožava je.
A ja sam si nekad tak grozna. znam joj reći - pričekaj da seka pojede - ili - ostavi malo i za seku - i mislim si kak je njoj; donedavno je sve bilo njeno.
A nekad me malo smeta to njeno dojenje, srećom rijetko, vjerojatno radi podsvjesnog straha hoće li biti dosta za Lanu, iako znam kako sve funkcionira i imam dosta mlijeka, ponekad i previše. i naravno da joj ništa ne kažem, ali onda se sjetim Maje i njenih riječi kak su to sve normalni osjećaji u tandemu pa me to malo tješi
Ali stvarno mi je prekrasan osjećaj kad se ujutro probudimo i onda obje navale na mene, a ja ih grlim :heart: :heart:
Tak mi je drago što smo dogurale do tandema. POnekad mislim da je moja Lea kao i Ben i da će dojiti dulje nego Lana :)
branka, bravo!
mislim da se ne trebas brinuti oko prirasta, 650 g je jako puno.
mi smo bili kod pedijatra samo prva dva mjeseca i poslije ga tu i tamo vagnem na kucnu vagu, znatizelje radi. vidim da on super napreduje pa me to ne brine.
Pripazi na Leu, probaj izbaciti recenice da nek ona priceka dok seka papa ili da seki nece biti dosta.
Ako se brines ili smatras da bi trebala Lana prva papati, zamoli Leu bilo kako drugacije da priceka, samo nemoj Lanu spominjati!
To vrijedi kod nas i u svim drugim situacijama. Zapravo je to prvo pravilo!
Ja sam sad u misiji smanjiti duzinu Benovih podoja :mrgreen:
Imamo fore poput - jedna brzinska, ili brojimo pa on znacajno pusti cicu na broj deset i sl.
Pali kako koji puta, neki puta je i tuzan, no nekako si mislim da ce on to prihvatiti nakon nekog vremena.
Najveci problem u tako dugim podojima je sto predugo traju :roll: