pošto sam ja otvorila ovu temu, samo želim reći da sam ja uspjela odviknuti svoju bebu od dojenja! hvala na savjetima!!!!!!
Printable View
pošto sam ja otvorila ovu temu, samo želim reći da sam ja uspjela odviknuti svoju bebu od dojenja! hvala na savjetima!!!!!!
ako ti je moguce, priblizi njegov krevetic uz svoj krevet, skini ogradicu. kad zaspe pokraj tebe, samo ga lagano pogurnes u njegov krevetac i okrenes se muzu 8)Citiraj:
Nekad je isto problem što se probudi kad ga stavim u njegov krevetić pa onda spava samnom,a tata završi u drugoj sobi.Imate li neki savjet za to?
(iz ovog se savjeta vidi da mi je muz na putu i beskrajno mi fali, ha?)
Ja bih samo htjela napisati koliko u jednom trenutku više nisam imala snage da nastavim s dojenjem i u toj fazi namazala cice limunom (ništa nisam postigla osim da moje dijete voli lizati limun :roll: ) sada i dalje dojimo, neki dan više neki manje, nekad ga stavi spavati tata, nekad još uvijek zaspi na cici. Ali kad vidim koliko mu je to važno ne pada mi na pamet naglo to prekinuti jer mislim da bi bilo gore.
Neki dan smo ležali na podu i on je baš za gušt, onako malo da se igra cikio i odjednom me ugrizao jako. Baš jako. Vrisnula sam, složila ozbiljnu facu i rekla mu jako ozbiljno i poamlo ljuto da to ne smije raditi da me to jako boli i da ako tako nastavi da niđta od cike. Gledao me jednako tako ozbiljno, i onda mi je dignuo majcu, pomazio ciku i dao joj pusu. I nakon toga se ličekom naslonio na nju i rukicom ju i dalje dragao :heart: .
I kako da ja sad njemu to uzmem?
:angel:
sva sam se raznijezila a mogu si misliti kakoj e tebi bilo!
Imam sreću da Luka ne grize,ali nekad tako jako poteže i rasteže da mi navru suze na oči.I onda se pitam mogu li ipak postavti neke granice?
Šta se,Ivana,tiče savjeta o krevetiću već smo pokušali,probudi se čim ga pomaknem.Inače on jako nemirno spava,uvijek je u nekim čudnim pozama,tako da mi se čini da ću ja nekad završiti na podu. Moram vam ispričati šta mi je moj ginekolog savjetovao kad sam nedavno na kontroli rekla da još dojim.Kaže da u ljekarni kupim nekakvu kremu kojom se djeci mažu prstići da ih ne grizu :shock: pa da namažem bradavice.
Pozdrav
Savjet tog ginekologa je jednostavno GROZAN. :(
Da. Makni ga s dojke i ozbiljno reci "Ne, boli!". Shvatit će sigurno nakon par puta.Citiraj:
Proljece prvotno napisa
I kad traži ponovo, daš (zaboravila sam napisati).
Točno tako, i Janko me još prije znao ugristi ponekad i svaki put bih ga maknula i ne bih mu dala kratko vrijeme uz objašnwnjenje da to boli i da ako to bude radio nema cike. I zna da ne smije, ovako ponekad mu se zalomi kad se malo zanese, ali jako jako rijetko. Zna kaj slijedi ako grize!
Joj Peci nitko ni nije rekao da neces uspjeti :cry: