Svi smo različiti i svatko se navikne na nešto- možda postoji razlika među tim poljskim i našim lećama pa sam ja navikla na ove- nemam pojma, ali meni su stvarno super.
Printable View
Svi smo različiti i svatko se navikne na nešto- možda postoji razlika među tim poljskim i našim lećama pa sam ja navikla na ove- nemam pojma, ali meni su stvarno super.
Meni se čini da se često dogodi razlika i u leći kod proizvođača/prodavača kod kojeg se inače uzima. Kao da im neka leća prođe kontrolu, a ne valja.
Da su jeftinije, najradije bih uzela dnevne leće i ne gnjavila se svaki dan s čuvanjem
ma da, ocito je kak naletis
joj, te dnevne su odlicne
ja sam ih koristila cijelo ljeto pa do prije mjesec dana
sad sam opet na mjesecnim
na dnevne cu opet tamo negdje pred porod i nakon
Slažem se za dnevne leće- to je mrak ali poprilično skup sport:)
je, ali u vrijeme alergije nemam izbora bas - ili dnevne ili naocale
a kako mi trebaju i suncane, jer je ljeto, onda je izbor pao na dnevne
a i ne volim bas nositi naocale
Isto ko ni ja, ljudi koji me znaju godinama nemaju pojma da nosim naočale/leće jer me nikad nisu vidjeli s naočalama.
Naočale nosim samo doma navečer :)
Koje dnevne koristiš?
Meni su super ideja za put, da se ne mora nositi kutijica, otopina...
ja sam narucila par puta sa optike online, sve ok bilo a jeftinije nego kod nas u optikama. meni je veliki problem astigmatizam pa mi i ne ispadnu toliko jeftinije nego na poljskoj stranici. od njih sam narucivala prije i uvik je sve bilo ok. dnevne su super stvar ali, kako je neko vec naveo, skup sport :)
ja sve cesce nosim naocale, pogotovo na posao.
Hvala, probat ću s optiokom online. Meni se znalo dogoditi i da mi kod optičara budu različite kvalitete.