Predivno draga :heart:
Printable View
Predivno draga :heart:
Divna priča... Uživajte s dječicom!
:zaljubljen::zaljubljen:
Prekrasno:zaljubljen: Uživajte u svakom trenutku! Slažem se da vrijeme leti...prebrzo odrastaju!
Lijepo :heart:
Treba pričati puno s njima. Mi smo nabavili neke slikovnice preko Adopte. "Mama za Koka" je jako lijepo ilustrirana i lijepa je priča. Imamo i "S tobom smo postali obitelj", ali on je još premali za tu. To su suvremene slikovnice i dobre su.
Imamo i Ježa i Medvjedića Srećka, ali nam ne leže nikako (mužu i meni), nekako je zastarjeli pristup.
Hvala cure :)
Imamo i mi S tobom smo postali obitelj, L nije zanimljiva, a A nekad poslusa do kraja nekad ne..usporedujemo Lisu i njih i komentiramo dok pricamo..al cesto mu koncentraciju odvlace ilustracije (macak..itd).. Bas planiram napraviti albume svakom i staviti slike od prije, od naseg upoznavanja i druzenja i dalje kronoloski..al evo nikako sve sortitati na usb i izraditi..
Ja sam svojoj složila photo book. Skroz je jednostavno. Skinula program na mob, tu su mi ionako sve fotke i složila baš to- kronološki slike koje nam je teta udomiteljica poslala, pa stvaranje naše obitelji i što smo sve doživjeli zajedno do njenog rođendana. Oduševljeni smo kako je ispalo i još dostave doma kroz par dana.