zaboravih napomenuti da dojimo. Pretpostavljam da je to onda razlog kašnjenju
Printable View
zaboravih napomenuti da dojimo. Pretpostavljam da je to onda razlog kašnjenju
prva poslije poroda bila nakon 4 mj., nakon toga do godine dana ništa, a ovih 6 mj. koliko imam su toliko nepravilni ciklusi da ne znam što bih mislila :?
dolazi po vlastitom nahođenju, a traje i duže nego prije.
prije poroda su trajale 6-7 dana, a sad mi je evo 9. dan... :roll:
Naravno da dojenje utječe na ciklus a tome je tako zbog hormona.
Isto kao što su mi ciklusi bili kojekakvi (najčešće kraći, ali ponekad i duži - varirali su od 23 do 30 dana) također ni trudnoću nije bilo samo tako isplanirati i "pogoditi" ovulaciju. Na kraju sam uspjela malo pomoći s Bkompleksom rad produljenja lutealne faze i ostala trudna. Svo vrijeme sam dojila.
Isključivo sam dojila (prvog sina) do 7 mjeseci, na zahtjev, bez dudica, bočica i bilo kakvih dodataka, ali menstruacija je ipak došla kad je mali imao 4 mjeseca. Ne spasi nas uvijek dojenje ;)
Vidjet ćemo kako će biti sada...
Trudna nisam, test je bio negativan. Očito su hormoni u pitanju ;)
Da ormalno je to kašnjenje prvih nekoliko... Tako sam ja i treći put eto trudna. :mrgreen:
evita, baš si me utješila :lol:
prvu sam dobila 4 mj nakon poroda, sljedeca je kasnila vise od mjesec dana. Cak sam i test radila. Dosla je dan nakon sto sam krenula na aerobik, aljda mi je cirkulacija proradila i otad mi dolazi na 30 dana i uvijek dan poslje aerobika sto je takoder cudno jer su mi prije trudnoce ciklusi bi na 30-45 dana.
:mrgreen:Citiraj:
kristina_zg prvotno napisa
eto, stigla mi jučer, znači 9 dana kašnjenja. A tko zna, možda se radi i o novom ciklusu :mrgreen:
Dobro da sam vas našla jer sam već bila na stranicama o trudnoći.
Rodila 3.3, dobila 4.4, pa opet 24.4, tad mi trajala preko 10 dan, prestala sam bila brojat, a sad evo ništa. Isključivo dojim.
Imam velik iscjedak, povremeno smeđ, menstrualne bolove i nadam se da ću dobit za koji dan. Proučila sam sve moguće simptome trudnoće. Ne skidam se s interneta.
Toplo se nadam da nisam trudna.
Još mi je bebač dobio laganu temperaturu, nekad odbija sisu i ima malo čudnu stolicu, valjda nije od mene.
Šta mislite? :? :?