To mi mlađa radi..vec nekoliko puta..metem kucu, pomaknem malo kauc kad ono par pramenova kose...ona ima neku mekanu kosicu tako da bas kao sto kazes, dobro joj stoji, bolje nego kad frizerka pokusa isto:D
Printable View
Zapravo... više bisera imam ja... samo čekam da ih moje dijete krene okolo prepričavati...
Jučer ujutro sam ušla u ljekarnu dignuti lijek na polog, pa kad sam došla na red shvatila da trebam i novce za to, da kartica nije dovoljna. Pa sam otišla na bankomat... pored bankomata druga ljekarna, pa sam u njoj digla lijek i ostavila polog. Popodne kad sam dobila recept i htjela podići polog sam uredno ušetala u onu prvu ljekarnu. Pa su me poslali u drugu. Pa sam tamo shvatila da mi samo zdravstvena nije dovoljna, nego da trebam i dopunsko i vratili me doma. I sad moram opet ići... ali sam u međuvremenu izgubila papirić od pologa. :lol:
imam ja jednu slicnu: u vrijeme kad smo se odvikavali od pelena (a nije nam bas uspjevalo), pokvarila mi se masina i zvala sam majstora. naravno da se pokakao u gace bas kad je majstor bio tu. ja ga pokakanog nosim u wc i sjednem ga na skoljku da obavi stvar do kraja, a u tom trenutku me majstor zove nek iskljucim osigurace jer mora ceprkati oko elektronike. dok sam ja otisla do osiguraca, mali je zavukao ruku iza guze i onda si sa takvom rukom isao po licu i kosi i sve razmazao......... :lol:
u onom trenutku mi nije bilo smijesno
Moja je mala u fazi puzanja obožavala uspravit se uz kantu za smeće, otvoriti je pa čeprkati tražeći ukusne ostatke...jednom je (kad sam ljutito vrisnula) otpuzala brzinom munje iza šanka dok joj je iz usta visio komad špeka.
:lol: :lol:
:mrgreen: mali gurmani
moje je jednom, u fazi puzanja, pojela mrtvu muhu
(inače, kupila je sve što joj se našlo na putu).
dugo smo je zvali japanska buba :mrgreen: