ljube555 :fige:
Printable View
ljube555 :fige:
Cure, sretno u novom odbrojavanju, nek bude što više visokih beta :-)
Tinica, čestitam na beturini :-D
Sutra me čeka prva aspiracija, držite mi fige
Maris sretno!!!!
~~~~~~~~~~~~~x100!
Bubekice, hvala :-*
Moj prag boli je u debelom minusu, pa me malo strah,
al nek bude finih jajnih stanica, vjerujem da će mi biti lakše
Tinica cestitam!
Svim curama sretno!
iva777, pozdrav... kako ti osjecas se danas ti 4dnt dal tako????
Hej ljube ! Sad eznam jel 3dt ili 4dt ? Ako se broji dan transfera onda je 4. :D
Osjecam se dobro malo vise mi se spava al vjerujem da je to od utrica . Lagano probadanje jucer donji dio trbuha .pocela sam i raditi ali laganini...pase mi da se krecem! A ti ?
jos mirujem .... isto spavam samo....mi smo jucer imali transfer... vraceno 2 mrvice... drugi dan 4 stanicne...
Ljube drzim fige! Samo odmaraj koliko god ti pase.ja sam isto prva 2 dana samo spavala a sad vec imam pptrbu stalno setati...raditi 17. Ti je beta ? Tad dodjes gore na vv?
Kako su prosle druge cure koje su bile na punkciji u subotu s nama ?
17 vadim betu... necu ici gore nego cu kod sebe u varazdinu izvaditi... jedna cura nazalost nije imala js a drugi tri cure imali ali neznam koliko... jedna cura nije ni dosla do punkcije nazalost.... ti isto dobila neki lijek koji trebas dati peti dan ????? kada ti vadis betu????
por.prije za ivu777
Sara79 hvala tako sam i mislila :)
dobili smo svi decapeptyl 5.6 trebamo piknuti se... a 1.6 bio transfer...
maris, neznam... zakaj uopce taj decapaptyl ????
Ja to nisam dobila???
maris,sretno!:fige:
Decapeptyl ne utječe na test za trudnoču kao npr brevactid,tako da slobodno pišnete testića kad god nakon njega. A daju ga nakon ET-a da smiri jajnike...kažu da potpomaže implantaciju.. Ali eto,ne daju ga svakome.,vjerojatno dr procijeni.
Svim betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~ do neba!
bubek, :love:
Za sta to sluzi?
Cure, ja sam nova u MPO vodama i ne znam čemu služi,
al evo koji post ranije je žužy objasnila tnx...
Maris ne vidim post... :)
Hvala Maris
A valjda ima razlog zasto ja to nisam dobila....
Cure dal smijem piti folnu ??????
imam jedno pitanje iskusim curama, da li se je kojoj desilo slijedeće:
dakle bila sam na femari, razvio se jedan vodeći folikul, dobila štopericu i on
prsnuo prije nego smo obavili punkciju.
međutim, dođem ja na uzv par dana pred kraj ciklusa jer dr. tada rutinski provjerava
ima li kakvih cista, kad on vidi tada žuto tijelo (od prsnutog folikula) + još jedan neprsnuti folikul.
e sada se ja pitam, od kuda sada još jedan folikul i da li se je boljom terapijom možda mogao i on
iskoristiti, tj da sam dobila jaču dozu štoperice, ili da se je možda koji dan nakon ove prve O dala ponovno
štoperica i pokušala napraviti punkcija ovog drugog folikula?
Samo nagađam - može li to tako?
Ja pijem solgarove 1 na dan al pijem i multivitamine gdje isto uz ostalo ima i folne tako da mislim da je to dovoljno :)
Cure, jutros sam krvarila, svjeza ruzicasta krv.
Kako je dan odmicao tako se i krvarenje nastavilo, sada vec izgleda kao menga.
Izgleda da je to to.
Danas mi je 8dnt. :-( :-(
Medeja,
nemoj prekidati terapiju prije vadjenje bete. Danas strogo miruj, ako jako curi pij utrice, a ujutro izvadi betu.
Drzim fige.
Medeja evo i ja drzim fige da je sve ok!!!