ovo je išlo anchie76Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
majčice sančice, znamo mi da ti ne bi popila ;) :mrgreen:
Printable View
ovo je išlo anchie76Citiraj:
Amalthea prvotno napisa
majčice sančice, znamo mi da ti ne bi popila ;) :mrgreen:
Ovo je ludilo :lol:
Otisla sam u subSilver, i onda su svi linkovi lijepo PLAVI a ne crveni Almalthea :P
A kak tek blesavo izgleda ono sto sam napisala u postu prije - sta mi je crno a sta tamno sivo... naravno da je gledano kroz ovaj skin apsolutno sve ISTO jer su sva slova crna :lol:
KOMEDIJA!!
ja sam u smartbluCitiraj:
anchie76 prvotno napisa
ali kad si tako stavila crnu, ajde vidim malu razliku i mogu reći da su slova zapravo tamnosiva...
anchie, i kod mene je link uvijek jako vidljiv, crveno-smeđi. ali, i moj forum je ružičasti.
a darkeri nisu ni zaslužili da im se vidi :P
A dok ja nakucam nesto s ovim sporim internetom, vi to vec odradite i zakljucite i vec odete s teme, kad eto mene :lol:
Majko San, koji skin si ti imala kad si vidjela crno? :mrgreen: (mislim kad si vidjela crni hiperlink? Ili ti nije bio samo hiperlink crni nego sva slova?)
imala sam pametnoplavi... :mrgreen: i iskreno meni je sve bilo crno, a sad ak je tebi bilo nekaj sivo, i ja ću potpisati...ipak si ti šef...
ja isto nikad ne vidim linkCitiraj:
apricot prvotno napisa
ali ga uvijek skuzim :P
Kak ti je RUZICASTI??? :shock: Kak ti se zove skin?Citiraj:
apricot prvotno napisa
A jes ti luda! Aj natrag u pametnoplavi pa onda opet pogledaj :mrgreen:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Zato jer ti sve detaljno iščitavaš :mrgreen:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
[quote="anchie76Kak ti je RUZICASTI??? :shock: Kak ti se zove skin?[/quote]
subRed
Wow, bio je to majstorski quote s moje strane! :lol:
ja sam na xp i ne vidim ni jedan hiperlink nti bilo koju boju o kojima vi pricate
sav mi je tekst crn
O anchie... pa ono sto je njoj ruzicasto normalnim ljudima je crveno ili, ajde, svijetlo crveno... Otprilike kao sto se roza ne smije zvati roza nego mora biti magenta... :PCitiraj:
anchie76 prvotno napisa
elem, na zelenom forumu link je tamnozelen, sve vidljivo i smirujuće.
a vi ste si stvarno dale oduška, čaterice jedne da čaterice! :D
napisah - "ružičasto" je subRed
evo hajvice na zabavu! :D
Ti si isto garant pametnoplava, jel :mrgreen:Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Zato se taj skin zove Smart, podrazumjeva da ces znati naci hiperlink :lol:
anchie - ne trebamo kantu za smeće - na testiranju je uvijek najveselije! :D
Evo ga - i još jedan topic o linkovima obara rekorde! :lol:
Tako sam i ja kad sam se logirala, izabrala taj PAMETNI link...osjećam se uvijek pametnije, pa i uz ovu svoju tuku.... :mrgreen:
Aj dobro, to objasnjava njenu RUZICASTU boju :roll: nema veze sto se skin vidno zove subRED :PCitiraj:
dille prvotno napisa
i opet sam iz srebrne prešla u pametno plavu, ali ...meni su opet slova više crna nego siva...možda tanje crna?? šefice? :mrgreen:
Ma dobro ajd, ak ih ti volis zvati "tanje crna" :lol:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
Evo pogledaj opet kroz smartblue razliku (stavit cu bold da bude uocljivije kak su ipak tamnosiva :mrgreen: )
CRNA
TAMNO SIVA
jes'..jes'!!! ima žena pravo...ali pri tom sam zabila glavu na 2 cm pred ekran!! TAMNO SIVO! :)
Moze mi netko poslati pp? :) Cisto da vidim kako to izgleda u toj pametno plavoj kombinaciji...
:lol: Kreeeeepavam od smijeha!! :lol:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
ja te spepejam...ali bojim se da prvo moraš otići u profil i promijeniti si skin u pametno plavi.. :*
Ma jesam, jesam... evo sve mi je plavo!
a kako se osjećaš? ja pamento, a ti? :mrgreen:
Vec vidim da ce svi biti na SmartBlue :mrgreen:Citiraj:
mamma san prvotno napisa
:lol: