-
Stvarno mi je zao. Mislila sam nesto napisati za ostale koji imaju slicne probleme. Moje shvacanje raka nije vezano samo za odredjenu vrstu raka. Ako imate rak dojke ili bilo cega drugog, onda ste bolesni i citavo tjelo se treba lijeciti, ne samo dojke. Kod nas je veoma zalosno sto se radi vec oboljelim ljudima. U mojoj obitelji meni veoma bliska osoba je umrla od raka, i nisam mogla vjerovati u sto se je pretvorila. Bila je zivi mrtvac!
Ja vjerujem da svako izljecenje stoji u razlogu bolesti. Nase tjelo funkcionira savrseno samo ako je u prirodnoj ravnotezi, cim se to narusi, nastaju bolesti. Moderna medicina to rijesava sa prikrivanjem simptoma, sa rezanjem tjela, i sa teskim drogama i radiacijom, iako svi dobro znamo da je to sve opet kancerogeno. U homeopathiji rak je izljeciv u 90% slucajeva. A tu su sve ostale grane alternativne medicine, nathuropathija, bioenergija, nutriciona terapija, Iridiologija, Reflexiologija, nasi domaci travari, tradicionalna kineska medicina, acupunktura, limfna drenaza, detoxifikacija, itd...
-
marilu, i jos nesto jako vazno, mozda i najvaznije- otkriti psihicki uzrok raka, jer ja apsolutno svaka bolest, a najvise rak vezana za psihu,emocije,traume, frustracije.....
-
Uh, Lee Loo i moje (zakasnjelo) saučešće...
A Marilu i Irenica, slazem se sa vama u vezi psiholoskog uzroka raka. Iako, ustvari krivi je termin "psihloski"... ja bi vise rekla "zivotni, emotivni...."...