I ja sam Borut!
Pa ti objektivno ocijeni....
Printable View
I ja sam Borut!
Pa ti objektivno ocijeni....
Sad ja padam s Marsa, nakon mjesec dana... upravo sam pročitala topic i čudim se - ma da li je istina da osmogodišnje djevojčice imaju svoje mobitele i igraju se s njima pod odmorom? Inače, moja osmogodišnjakinja me isto traži mobitel i ja joj ga ne želim kupiti, jer mislim da je prerano... ona se isto igra s plišancima i lego kockicama, crta, piše priče itd, ponekad sluša na mom mobitelu pjesmice i gleda druge stvari, ali da ima SVOJ mobitel, to mi se stvarno čini malo previše.
Orange80 - mi smo uvijek za igru s igračkama, živimo u sjevernom dijelu grada, ako ti paše :-)
Moja ima 10god.N1 joj mob,tablet ,laptop (kao i svima iz razreda)...Kao sto je navela Sirisu moja mi bas neki dan rekla da se pod odmorom svi u grupicama "igraju" sa mobom sto je meni zalosno a nemogu "zabraniti"jer se zivi u takvom svijetu pa bi bila postrani jedina...
Uglavnom htjela sam rec iako "visi" na toj tehnologiji kada zove frendice k sebi ili ona ide k njima toga nema ...Ja branim mob.kada netko dolazi na igru i pocnu se igrati sa normalnim igrackama tako je situacija i kod drugih koliko sam primjetila...
tako da pokusaj nekog pozvati na igru da vidis kako ce se razvijat situavija...ipak bit ce joj lakse igrati se s nekim koga vidi svaki dan nego nekoga koga je mama "unajmila" za igru...
Moji isto vole mobitele, tablee i slično, al ččesto budu zanimljivi do dva punjenja beterije, pa onda stoje danima prazni...
Sad sam im neki dan instalirala viber, čisto iz razloga ako neznaju zadaću ili nestignu neš napisati u školi da nemoram ja mame zivkati nego klinci to sami riješe s frendovima iz razreda...
Puno se igraju igračkama, cura je 9,5g dečko 8g, on ima hrpu legića ona hrpu pet shopa, i onih schleich životnica, sve nekako zajedno ukomponiraju i baš bude fora ta njihova igra....
U školu još uvijek nose pokoju igračkicu, za igru pod odmorom, puno bolje nego da tikaju po mobitelu....
Moja kcer se u istocnom dijelu garda igra igrackama :) ako si za