Hvala. Mislim da ću se posvetiti tome.
Printable View
Hvala. Mislim da ću se posvetiti tome.
Živa istina. A sad skokni na bilo koju takvu agenciju i lijepo se zaprepasti koje su tarife. Potom se ponovno zaprepasti što se dogodi kad ne obaviš posao na vrijeme ili ako ne preuzmeš posao koji su ti namijenili... recimo u petak u 23h po našem vremenu, jer klinac sa zapadne obale SAD predaje seminarski u ponedjeljak ujutro.
U stisci to je OK. Ali se od ropstva razlikuje samo po tome što se sam moraš pobrinuti za stan, hranu i odjeću.
Uzela sam preko hzz-a vaučer za online edukaciju, i sada to kreće od 18-21:20, kad su mi klinci najglasniji. Evo, čupam si kosu, ne znam hoću li moći. Držte palce.
Možeš li nekako snimiti predavanje pa ga odslušati kasnije, odnosno sutra kad bude mirnija situacija?
A da im staviš neki crtić da gledaju?
Mogu odnosno to oni sami naprave, ali štos je kaj predavač daje zadatke da ih riješimo tokom predavanja.
Njih crtići ne zanimaju. Frendica dođe pričuvati ponekad kad može, ali ne može svaki put. Kad bi imali dvije tri godine više možda bi razumjeli.
Možeš li ih potkupiti? Obećati nešto za idući dan ako budu tiho?
Osim crtića, pusti im audio knjige. Ovo sam prvo našla, ali ima i na drugim mjestima: https://mozaik-knjiga.hr/audio-knjige/
Osim toga, možeš im dati neke zadatke da rješavaju u tom vremenu, tako da bolje razumiju da TI moraš rješavati zadatke. Neka rade "kao i mama" , a moglo bi biti korisno i njima i tebi. Bojanke, labirinti, vježbalice, enigmatika...ne znam. Ja sam imala cijelu zbirku jer sam u to vrijeme radila jako zahtjevan posao i mm je bio sam s njima cijele dane, ali imamo jedno dijete manje nego ti, pa nije ista situacija. (Offt. vjerojatno se nećemo rastati kad se nismo rastali u tom čupavom periodu, bome je bilo svakako...).
Možeš li se samo zatvoriti i poslije 21:20 zbrajati štetu? Znam da je to jako dugo vrijeme za malu djecu, ali štaš - probaj sve načine, nešto će upaliti. Sretno!