Cure, kak je bilo?
Cekam dojmove :-)
Inesz, svakako ;-)
OKNP imas poseban pozdrav od mm-a :-)
Printable View
Cure, kak je bilo?
Cekam dojmove :-)
Inesz, svakako ;-)
OKNP imas poseban pozdrav od mm-a :-)
Ginger, bilo je divno :-)
imali smo i transparente !!!
vidimo se dogodine
voljela bih da se na našim šetnjama skupi 500 odraslih sudionika i puuuuuno djece
hvala svima koji su buli jučer i da se sljedeće godine okupimo u još većem broju
:-)
Pratila sam vas na TVu, žao mi je da šetnja nije dobila i više medijskog prostora.
Jučer nisam mogla, ali nadam se da se iduće godine vidimo! Svaka čast :ghug:
Ginger potpis samo takav! Imam svoje dijete, ako uspijemo jos jednom to mi je samo bonus, uletjela sam u mpo taman na promjeni zakona ali zbog drugih ne zelim dopustiti da se neka proslost ponovi ili da bude jos gore..
Tako da, mlade nade, ukljucite se.. bilo je prekrasno, puno puno pozitive i osmjeha, i zapravo se osjecas kao dio jedne velike obitelji.
Vidimo se i iduce godine!
ja sam jedna od novih forumašica koja vas je pratila na tv-u i koja bi se rado priključila, ali trenutno sam izmedju punkcije i transfera tako da se nadam da cu na godinu biti s vama!!!! :heart:
Kao da čitam svoje misli... :)
Nama je usto bilo jako lijepo! Žao mi je samo što nisam uspjela više ljudi upoznati no moja zvrkica je htjela šetati okolo. I planirala sam na kavu poslije ali se E previše umorila i bilo je vrijeme za spavanac... nadam se da ćemo iduće godine više izdržati i ako bude sreće biti uz ovaj bonus koji si jako želimo!
bilo je super i da nas do godine bude sto vise
Meni je drago da sam srela Inesz u ducanu :) da mi je rekla za šetnju. Drago mi je da sam vidjela stare forumasice. Al puno ih je bilo koje ne znam. Isto tako interes gradjana oko štanda me veselio. Mene je jedna Azijatkinja ispitivala sto se dogadja i cudila se da postoji realna prijetnja za ogranicavanje lijecenja.
Mozda se netko prepozna ;)
http://direktno.hr/en/2014/domovina/...ih-pitanja.htm