meni danci kupila vivofit, pa me spasila enda. ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali sta da ja radim s nickom?
Printable View
meni danci kupila vivofit, pa me spasila enda. ne znam odgovor na tvoje pitanje, ali sta da ja radim s nickom?
Cvijeto, ne može jedno i drugo. Isprobano :mrgreen:... (nisam ja, nego moj E. a onda mu je L. rekao da možeš istovremeno ganjati samo jednu aplikaciju s gps-om)
moze i 5 aplikacija
samo prvo endomondo pa onda pokemone :mrgreen:
ja kad trcim upalim i endomondo i runkeeper i stravu i nike :)
i jos garmin uz to :P
Ja sam se namucila sa nickom. Na kraju sam pop i napisala bhgsfsjks...i to je prihvatilo :)
Gps mora biti ukljucen na mobu. Kugle fobijes nekoliko kom na pocetku, kasnije moras naci poke stop za ostale.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Sad kazes, ja ih nabacala iz zabave. Ko mi kriv kad ne citam nikad upute.
Dakle za nick nesto nadrljam.
Ne mogu uopce pristupiti serveru vec nekoliko sati. Ali mi je prihvatio google prijavu i napravio novi profil i prihvatio normalan nick....necuuuu novi profil :cry: glupa igrica.
Ja slozila nick. Jos kad se vratim s puta bit cu faca.
:lol: :lol: ja citam i pisam od smijeha
ahahaaahaaaahaaahaaa
lude ste!
Ljudi, na putu do sljemena uhvatila sam 2 stranice pokemona! Sad sam pravi pokemon majstor!
Na sljeme po pokemone! :lol:
Apsu :naklon:
Koji si level?
5
Al danas prvi put isla lovit :mrgreen:
I ja sanjam da cu biti faca kad ae vratim s puta. Pih.
Apsu bravoooo
I ja bi lovila pokemone! Instalirala igricu, i napravila profil, sad samo trebam u lov. Kako to ide? Upalim je negdje van kuce i slijedim upute?
jučer sam bila jedna od rijetkih što je gledala prirodu po regatnoj stazi na Jarunu 8-) Najprije skužim da mi je nešto čudno jer svi hodaju i gledaju u mobitele, a onda sam se sjetila da igraju Pokemon igricu. Moram priznati da sam se osjećala čudno kao da sam upala negdje gdje ne spadam. A hrpa ih je i u grupama tako hodala.
Da, znate sta, sve je to fora otic malo igrat pokemone na pol sata- sat.
Ali sve mi se čini da je to kod vecine prešlo u cijelodnevnu aktivnost. Cim izades iz kuce, palis pokemone, zastajes, lovis i ides dalje.
Dakle lovila sam jedan dan, a sad kad sam vidjela o cemu se radi, sve mi se cini da cu deinstalirat i iduci puta u setnji stvarno setat zbog setnje, a ne zbog pokemona.
Ionako mi je zivot kratak za sve sto zelim dozivjeti, mrzim mogucnost da pored mene proleti pticica a ja ju ne vidim jer buljim u mobitel.
Ja ulovila dva pokemona :) al za drugog ulovit potrosila 30 lopti. Moram priznat da nisam jos nikog drugog vidila da lovi pokemone. A meni ce dosadit za dva dana, to je sigurno ;)
meni je već dosadilo jer nisam uspila postić da mi proradi, deinstalirala sam, samo me provocirao :lool:
[QUOTE=Apsu;2903260]Da, znate sta, sve je to fora otic malo igrat pokemone na pol sata- sat.
Ali sve mi se čini da je to kod vecine prešlo u cijelodnevnu aktivnost. Cim izades iz kuce, palis pokemone, zastajes, lovis i ides dalje.
Dakle lovila sam jedan dan, a sad kad sam vidjela o cemu se radi, sve mi se cini da cu deinstalirat i iduci puta u setnji stvarno setat zbog setnje, a ne zbog pokemona.
Ionako mi je zivot kratak za sve sto zelim dozivjeti, mrzim mogucnost da pored mene proleti pticica a ja ju ne vidim jer buljim u mobitel.[/QUOTE]
Tako je Apsu :klap:
Pa bem mu šta ljudi moraju imat igricu da bi se natjerali izać van i prošetat a jooooj...šta je dotle došlo...(ako tio uopće smijem pisat na ovakvom topicu :mrgreen:)
[QUOTE=Lili75;2903302][QUOTE=Apsu;2903260]Da, znate sta, sve je to fora otic malo igrat pokemone na pol sata- sat.
Ionako mi je zivot kratak za sve sto zelim dozivjeti, mrzim mogucnost da pored mene proleti pticica a ja ju ne vidim jer buljim u mobitel.[/QUOTE]
Tako je Apsu :klap:
Pa bem mu šta ljudi moraju imat igricu da bi se natjerali izać van i prošetat a jooooj...šta je dotle došlo...(ako to uopće smijem pisat na ovakvom topicu :mrgreen:)
super curke za odustajanje, ima brdo pametnijih stvari za odradit ili uživat :-)
Lili, ti to preozbiljno shvacas. To je samo malo razbibrige :)
Istina je to, ali ako postane kradljivac vremena, treba na to obratiti pažnju. Nije to stvar ove igrice kao takve, nego prioriteta. Ja sam zanat ispekla na prvoj godini studija (obožavala sam rješavati križaljke, u srednjoj mi to nije bio problem, ali kad sam shvatila što ta enigmatika radi mojem vremenu za učenje, kvragu sve...)
Ima jedna web stranica za studente gdje se preporučuju serije za mlade, pa piše koliko koja traje na ovaj način: "Izgubljenog vremena za učenje: 47 sati" :mrgreen: - evo tu: http://studentski.hr/zabava/students...je-kraja-ljeta
Tak funkcioniraju i pokemoni i ostalo. Za mene je to ovaj forum :škartoc:
meni ništa nije gubljenje vremena ako uživam, ako me zabavlja
ako za nečim potežem automatski i pritom nešto pretjerano ne uživam, onda mijenjam
ptičice gledam sa terase kad pijem kavu, i šišmiše predvečer
idem vidit koje su serije preporučili :mrgreen:
Upravo sam ovo htjela reći thanx Peterlin.
Meni je ovaj forum definitivno kradljivac vremena a tako mi bude zanimljivo nekad da ne mogu prestat, onda kad pretjeram ugasim mob ili internet. Ne pratim ništa drugo osim ovog foruma i fejsa, svejedno mi se to čini puno "ukradenog" vremena.
Ja ne igram, ali moj teenager konacno dobrovoljno izlazi van ( od kad je skola zavrsila i nema treninga jer se ozljedio pod kraj sezone) . Danas je otisao do jaruna sam ( desetak km), upoznaje ekipu po kvartu koju ranije nije dozivljavao... Pokemoni ga socijalizirali.
Ali, za njega sam 100 posto sigurna da je oprezan i da mu bedastoce nece past napamet.
Srednjem su zato strogo zabranjeni pokemoni, on je u fazi " livada u glavi"
Mi vec neko vrijeme igramo. Ali ja sam tek level 10. Palim tek navecer u setnji s trenutno bolesnom djecom.
Ja sam ju deinstalirala. Bilo zabavno par dana. Baterija curi kao bedasta, mob mi neupotrebljiv za bili kaj. A i dosadilo mi. Potpis na Apsu.
Ja ne lovim Pokemone ali već jako dugo vremena igram 8ball pool. Igra je točno po mom guštu i isto tako je ne smatram gubljenjem vremena kad ionako imam premalo vremena za sebe, što nebi malo mozak na pašu igrajući bilijar
Haha :mrgreen:
Ja na nekoj 2048 igrici.
to sam igrala jedno vrijeme :)
i fruit ninja :)