upravo je došao nalaz bete i piše 1246. Sada sam tek u šoku i zabrinuta jer ne da se poduplala u 48 sati, već više nego utrostručila.
Printable View
upravo je došao nalaz bete i piše 1246. Sada sam tek u šoku i zabrinuta jer ne da se poduplala u 48 sati, već više nego utrostručila.
Je li rađena u istom laboratoriju? U razmaku od 48 sati ili vise?
Isti labaratorij, prva u utorak oko 13.30, druga danas oko podneva, dakle manje od 48 sati ( službeno)
Ja bih na tvom mjestu sutra otišla ginekologu kao sto si i napisala da te ponovo pregleda. Ne bih brinula zbog troduplanja, po mom mišljenju to može biti samo dobar znak. Bitno je da je duplo ili vise u odnosu na prije dva dana
OK, hvala. Idm sutra pet k njemu sa nalazom
Zibba, beta je super. A za UZV možda da pričekaš idući tjedan, tada se mora vidit i gv i žv. Samo strpljivo. Mene je gin kad mi je beta bila oko 1000, naručio na UZV za 14 dana, tada sam po mengi bila trudna 6+1 i čuli smo otkucaje. Sretno :-)
Zibba, to ti je super. Meni je prva beta bila 298, a nakon 48 h 888!!! Takodjer troduplo veca! Tad je vec vidio i gm i zv!
Sretno!
U petak beta 2602, na uvz se nije vidio plod. Gin me šalje na hitnu ginekološku da oni vide što se događa, sumnja na vanmaterničnu. Tamo me opet pregledavaju i nema znakova trudnoće u maternici, samo endometrij od 14 mm. Naručuju me da dođem u nedjelju na kontrolu i vađene bete, u slučaju bolova odmah k njima.
u nedjelju beta 5898, napokon vidljiv plod u maternici, GV 9 mm sa ŽV, bez EO, endometrij 15 mm. Uputili me da se javim svojem gin-u koji me nakon svega naručio na ponovni pregled za 10 dana. Tako da sada isčekujem taj 25.11. sa nestrpljenjem da čujemo otkucaje srčeka. Nekako mi je čudno da je beta tolika a dr je i u nedjelju dugo tražio plod u maternici.
Inače, cijelo vrijeme se na svim uvz pokazuje cista na desnom jajniku od čak 35mm. Pretpostavljam da je to uzrok mojim probadanjima u desnoj strani zdjelice zadnjih mjeseci.