Koju hitnu zoveš? Ja sam do sada zvala na hitni prijem npr. Vinogradska, Klaićeva ili zarazna i svaki put je odgovor bio: ne možemo ništa preko telefona, dođite ako mislite da treba.
Printable View
je samo kaj je tebi 5-10 km do hitne, a njoj najmanje 20-40
inače davno kad je veliki bio malešan isto su s hitne odgovarali, baš zvali klaićevu, ali ujutro smo ipak otišli na pregled i nažalost ostali u bolnici, on tada 3.5 tjedna used ljeta.
Hvala vam cure. Ima i dalje tem.do 38.5 al se sada spusta. Rekao pedijatar da treba antibiotiku da počne djelovat. Da vidimo do sutra. Ide neki ludi virus gripe, od sogorice mala dobila 7. dan temperature antibiotik da bi iduci dan zakurila na 40, pa sve dok antibiotik nije poceo djelovat. Nadam se da ce do sutra biti više vidljivijih rezultata. Da pokucam počinje bolje izgledat. Javim daljni ishod. Inhaliram ju i ventolinom.
Malo sam i ja ostala zatečena s hitnom, al posto sam zvala na dvije i dobila* slične savjete umirili su me. Pitali su me dal kolabira i ako necu moc smanjit da ju dovezem, te su rekli da je pregledana od strane pedijatra i dobila dijagnozu.
Kod nas smo jos i ja i starija curica bolesne, obje imamo temperaturu preko 38, tako da nas ova gripa misli sve pokositi.
E ovako cure meni nesto nije dalo mira posto njoj ni 8.dan tem.nije stala tj.vracala se stalno na 39.5. Otisla sam na hitni pedijatrijski prijem. Lab.nalazi su na bili jako visoki, CRP 125. Rengen pluca uredan. Jos nesto malo bronhitisa u lijevoj bronhi. Dijagnoza je jača upala grla i ponovno početak upale pluca iako je bila pod sumamedom. A ostavili su nas zbog lose krvne slike i bolje je da jesu jer ja sam vec psihicki pukla. Prima direktno antibiotik u venu i imamo inhalacije. Curica nije izgledala nista gore i nisam vidjela neku razliku, ped.je rekao da nek pricekamo jos dan, al ja sam svejedno otisla. Hvala Bogu situacija ide na bolje i nadamo se da cemo kroz dan dva kuci jer polomila sam se bit u ovoj bolnici trudna (dan i noc jer nece ni sa kim drugim biti, a tata nam radi) Nadam se da ce moje iskustvo pomoći nekome drugome. Lijep pozdrav
baby :-( dobro da si otisla
mi smo svi pokupili virozu, al najmanja me brine
imala je tri dana temperaturu do 39 bez drugih somptoma i onda dva dana nista
sinoc pocela kasljati i u noci zakurila 39, danas cijeli dan pod temperaturom
kaslje i dalje i nekako mi djeluje iscrpljeno, tako da je sutra svakak vodim pedici
i druge dvije imaju temperaturu, al pocele su kasnije od nje pa jos nisu ni prestale kuriti
uglavnom, lagano vec ludim :-(
I ja ću sutra L. voditi kod doktora. Tri dana je imala temperaturu do 39,2 i onda dva dana ništa. Juče je počela kašljati i večeras joj je opet skočila temperatura. Manje kašlje, ali je slomljena.
MM i ja smo isto bili bolesni, ali je nas držalo jednu noć i sutradan smo bili zdravi, a nju ne pušta.
Malog je zaobišlo. Njega muče zubi, pa jeca i cvili celu noć.
Ako se ne varam, moja je lani ili preklani imala takvu gripu - 3 dana temperatura, pa dva dana oporavka skoro bez temperature, a onda naglo skok i još 4 dana preko 39.
kaze dr da je za sad sve ok
na plucima ne cuje nista, grlo i uho ok
ako do srijede temperatura ne stane, onda trebamo doci opet
ma koma mi je to, malo ima, malo nema pa opet ima
stalno me frka da se nesto ne bi iskompliciralo
Za sad situacija ide na bolje, međutim mislim da je pokupila glupi rota virus ovdje dva put je povratila od sinoc. Valda ce brzo vizita pa da kazemo doktorici, nek joj daju infuziju ili bilo sto jer mi je klonula.
joj, držite se!
L. ima početak upale pluća.
Poslušala je i odmah rekla da je u začetku na desnoj strani.
Uši i grlo čisti.
Analiza krvi potvrdila blagu upalu, tako da je dobila antibiotik.
Kontrola u petak.
baby, joj, pa kud jos i to
drzte se
cikla, da, toga je i mene bilo strah
nem vam brzo prodje!
Hvala ginger.
Danas nema srećnijeg deteta od nje. Napokon i ona pije lekove! Još sam joj uzela i probiotik, pa se svima hvali.
I prvi put je vadila krv iz vene.
Pita je tetka: Jesi bila hrabra?
A ona kaže: Pa, i nisam baš.:lol:
MM i jedna sestrica su je držali, a druga joj je vadila krv, dok se ona otimala.
I sad ispada da su svi imali upalu pluća, eto moj danas otišao u školu, sva sreća da u srednjoj ne pišu sastavke kako sam proveo praznike, jer bi tad treba reći da je bio skoro cijele ferije bolestan
Sretno k ozdravljenju
Hvala cure, ostale smo dan dulje zbog infuzije, al bitno da joj je bolje. Danas napokon idemo kuci. Svima bubanima želimo brz oporavak :)