Ja ne bi rekla da u Dalmaciji mogu proći ljetne cijelu godinu jer se ljetna guma stvrdne već ispod 7°C a toliko bude skoro svaku večer u prosincu i siječnju.
Nije problem samo u snijegu ili ledu kojih kao kod nas nema,mi smo do sada uvijek mijenjali ljetne i zimske.
Magriz,jesi pogledala link koji sam stavila, po usporednim testovima ove se nose sa uvjetima i bolje od zimskih...
A kakve će biti dogodine ostaje vidjeti, ponavljam da nisu kao klasične univerzalne.
Jer što se tiče oznaka:
Namjenske zimske gume imaju na sebi oznaku "Planina / pahuljica piktogram" ukoliko su označene kao zimske gume od strane Američkog društva za ispitivanje i materijale. Zimske gume obično imaju na sebi oznake MS, M & S, ili riječi blato i snijeg.
Cjelogodišnje gume (univerzalne) također na sebi imaju oznake blata i snijega, ali je rijetko nacrtana pahuljica.
Tanči radijalna nije isto što i ljetna guma,danas su skoro sve gume radijalne,neovisno o vrsti ljetna-zimska...
Ja sam proučavala dosta o tim gumama kada je MM rekao da ćemo kupiti ove, bila sam nepovjerljiva a i još sam pitala vulkanizera kada sam ih na jesen stavljala. ( uvijek se potrefi da MMa nema doma kada dođe vrijeme za mijenjanje guma)
QB,a koje auto imate za 3 AS? Da,sumnjam da ste aerodinamični...:mrgreen: