Sanjka nisam ni ocekivala da nece doci,ocekivala sam ju jer nam je 12mj lijecenje frustracija i zaostalih problema pa nismo ni bebili... :-)
Printable View
Sanjka nisam ni ocekivala da nece doci,ocekivala sam ju jer nam je 12mj lijecenje frustracija i zaostalih problema pa nismo ni bebili... :-)
Čestitam na novom odbrojavanju! Ja se manje javljam jer imam ludnicu na poslu. Ovaj mjesec sam par dana mjerila bazalnu i uhvatila ovulaciju i baš smo se lijepo pokrili prije dizanja temperature...nakon toga pustinja. Sad samo mogu :cekam: (ali ne vjerujem jer sam zbog posla u stresu...) sada sam 4DPO :).
Ja do sljedećeg četvrtka necu ni da mislim o tome... Nadam se iznenađenju... A zbog gripe nadam se sa neće bit problema s ciklusom..
Giovi :(. Nivana, drži se. mene ovogodišnja još nije dohvatila. Pošto radim u obrazovnoj ustanovi na kojoj studenti obavezno dolaze i bolesni(med.faks) onda očekujem za par dana prve simptome :coffee:.
Jutro cure, i ja bi čaj, od kave mi se riga....
Hvala cure na lijepim željama,
Mone sretno danas,
Natalie daj ponovi test, nekako mi to sve sumnjivo...
Jutro cure, kod mene se jos nista ne vidi... opet moram u ponedjeljak doci. Ljuta sam na samu sebe...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni je 17.dc, klomifene sam davno zavrsila uzimati, na 8.dc.
Doktorica jos nije otpisala ovaj ciklus iako je endometrij vec 8,6mm danas a u ponedjeljak je bio 6mm
Imam filing da ce u ponedjeljak opet biti nista.
Kad je vec endometrij počeo rasti čudi me da folikul jos stoji :/
Jutro!
Mona - baš bezveze, znam da si ljuta, ali sačekaj, možda te baš iznenadi!
Ja sam bolesna i dalje, simptomi ništa, čak mi pms nemam. Začudo!!!! Možda su kapi i čaj napravili svoje, da bar.
Želim si ovu M bez spotinga, želim si odličan pregled kod gin gdje će mi odmah reći što je problem i da ću kroz 2-3 ciklusa biti trudna. Eto, skromno :D
Dobar dan djevojcice! Cestitke novoj trudnici...neka ti sve prodje bas onako skolski! Ja sam jucer dobila zeleno svijetlo. Iako je vrijeme ovulacije ne mislimo forsirati, nego ono ak bude bude, a onda cu od slijedeceg ciklusa opet pratiti temp i ostalo. Tak da...Mami pisi danas 14dc ;)
Ola, cure! Čestitke na novom odbrojavanju, Chicha, i neka brzo dođe novo!
Dok ovo tipkam, kraj mene leži moj mali miš, rođen 3.1.2017.
Želim vam svima čim prije ovaj osjećaj! Vrijedila su sva čekanja, plakanja, sve. I da, porod je bio težak, ali istina je da zaboravite sve za dan-dva! Puse i sretno!
Tanita - čestitaaaaaaam :)
Uživaj u svom malom mišu kojeg si toliko čekala i željela :)
Želim vam svu sreću!!!
Chicha cestitam na novom odbrojavanju, i neka bude plodno! :)
Evo da vas malo posipam prasinom ~~~~~~~~~~~ za plusice, a tebi Mona za folikul u ponedjeljak! :ghug:
Anka kak si, koliko brojis i kak se osjecas?
Nije te dugo bilo :) jesi saznala spol?
Mi smo saznali spol, biti ce djevojcica opet! :-D
Narancice - hvala :*
Ajme super, curica :)
♥ lista za: 12.01.2017.♥
(ne)čekalice:
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~34.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
november~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25.dc
odbrojavalice:
pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~12.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
Mona šta kaže dr?
Giovi sada u nove pobjede!
Iva dobro došla nazad!
Cure, eci sam maknula s liste, došla je do 50 dc a ne javlja se.
Pitala sam doktoricu ima li nade jos za ovaj ciklus ona je rekla naravno da ima. Ja nekako vise ne vjerujem u to ali kako bude :/
Morm priznat da mi je baš čudno ali vjerovat ćemo doktorici.
Jel može utjecat to što si ti već dugo ma klomićima?
Mona, zasto ljuta na samu sebe? :(
Iva, dobrodošla!!! Mi tako sto bude vec godinu dana pa mi (moja) sestra rekla da mi je bolje da ni ne govorim doktoru da pokušavamo toliko s obzirom da nista ne pratim.
Tanita, čestitam!
Narancice, starija kći ce vjerojatno biti oduševljena sestrom!
Primjećujem da cu morati veće količine čaja kuhati, sve vise nas je na caju :D
Dobra večer! Prijavljujem da se večeras testiram. Čestitam i držim fige svima (kako već kome treba:)).
... i onda se (odmah) javljaš. Nakon dugih zagrljaja, naravno :)
Nista ovaj put. Ponavljam za tjedan dana s obzirom na ponekad produzene cikluse.
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
Mami - da mozda je jer sam dugo na klomifenima a mozda jer su mi dvije tablete dnevno previše. Kad sam pila jednu lijepo sam reagirala :/
Sarasvati - ljuta sam na sebe jer nemrem proizvesti faking folikul :-)
Vlattka - steta... ali mozda za tjedan dana bude plusek :)
Jutro, can je skuha!! Rooibos, ovaj put s cimetom I pistaciom.
Mona, proizvodiš endometrij, tako ces i folikul :grlim:
Vlattka, nadam se da ces uskoro ugledati plus!
Chicha čestitke na odbrojavanju!!
Mona baš te zeza ovaj ciklus :( nadam se da će ipak biti i folikul na sljedećem pregledu.
Vlatka držim fige da ipak ne dođe!
Sarasvati kakav je to čaj s pistacijom? kupiš takav mix ili ga sama nekako dodaš?
Jutro cure :)
mami pravila su pravila i tko se ne javlja brise se s liste!!
mona vrlo lako moguce da ti je cijela ova situacija od klomifena jer si jednostavno predugo na njemu....jos od dr. R.
vlattka da minus predje u plus. Nisam ocekivala
da ces vec raditi test jer si rekla da ces jos malo cekati
bas zbog produzenih ciklusa.
natalie kakvo je stanje kod tebe??
Ostale cure kak ste mi??
iva dobro nam dosla natrag!!
narancica cestitam :)
Tanita - čestitke na mrvici!
Narančice - hihihi mala princezica se nosi :))
Cureee, dal se u godinju dana pokušavanja računaju nezaštićeni odnosi bez praćenja ičega (osim eventualno plodni dani al ono "od oka"), ili se tu računa s praćenjem (znači trakice, bazalna, sluz, ne znam šta već tko radi)?
Btw OBOŽAVAM PISTACIJU!
I da, jutros sam obrisala blagu sukrvicu, evo moje M uskoro!
Da i ja sam svojoj bila rekla da radimo na bebi godinu dana duže nego što jesmo, da me shvati ozbiljnije :)
Cure, ja tulim od 7...frendica mi je rodila...i ja sam toliko ganuta i sretna da mi suze teku od ganuća. Nisam baš toliko emotivna u normalnim okolnostima, neki hormoni me peru. sarasvati, hvala na čaju...evo upravo pijem, zeleni s ananasom. Nivana, bolne bradavice kažeš ;), to mi vuče na T :). Iva dobrodošla natrag. Tanita, čestitam! Vlattka, nadam se da je samo bilo prerano. Ostale cure :ghug:.
Tanita od srca ti cestitam i saljem veliki poljubac malom misu.
Narancice ja brojim skoro 16 tj spol jos neznam ali 18.1 sam narucena na kontrolu pa se nadam da bi se tada moglo vidjeti.
Ja sam došla do dijela kad netko spomene T ( oce bit sta) ili slično istog trena suze lijem... Srećom pa sam bolesna pa mogu svoju tugu Prekrit trenutno...... Evo i sad lijem jer svekar je pitao da nisam trudna kad mi je toliko loše..... Mrzim takve doskočice
Nivana, potpuno te razumijem.
♥ lista za: 13.01.2017.♥
(ne)čekalice:
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~35.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
november~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26.dc
odbrojavalice:
pozitivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
sanjka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~13.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Vecer curke. M stigla jucer. Nisam nesto posebno u bedu. Nekako se mirim sa tim da je to to. Mada sam stvarno mislila da sam trudna. MM kaze da bi mozda mogli do doktora ( spreman je i on isto ici ) ali ne znam. Razmisliti cu. Trudimo se tek pet mjeseci ali ipak su kod nas godine tu. Mozda je kasno. Ipak imamo jednu prekrasnu curicu i blagoslovljeni samo sa njom. Ne kazem da necemo pokusavati ali ne pod ovakim stresom.
Evo me na početku i na kraju dana... :)
Marle, kupim ga vec pomiješanog u Harissi. Bas je fin!
November, onda svakako probaj taj caj! A odnosi..evo Sanjka je odgovorila da se računa i ovako id oka, meni sestra rekla i ne bas, vec ipak nakon nekog detaljnijeg praćenja i ciljanih odnosa.
Moj partner i ja smo sad bas u toj situaciji. 13 mjeseci iza nas, ali nikad nisam jos mjerila bazaltnu, niti kupila trakice, ni ne ciljali bas onda vise kad mislim da su plodni dani.
Nivana, razumijem te skroz!
Natalie, da..., snagu saljem za jos pozitive, glavu gore..., da ti u obitelji svi budu bolje pa dajte tu bar zaobide stres.