Tako je nema do četkice i konca.
Printable View
Meni je žao sto nisam ranije nabavila tuš za usta. Imam ga nešto manje od godinu dana, uzela sam neki najobičniji sa Notina za nekih 30ak EUR i stvarno odlično ispere sve ostatke hrane među zubima (a ja bas imam zbijene hvatače hrane). Prije sam koristila konac i interdentalne četkice i muku mučila sa njima, em što nisam uspijela dohvatiti sve zube em što bi si redovito zabila konac i četkice u zubno meso pa bi sve raskrvarila… Super mi je i kada sam doma pa mogu nakon obroka isprati usta umjesto čačkanja sa čačkalicom, baš preporod :)
Ja isto koncem ne mogu medju većinu zuba a interdentalnu četkicu sam jednom pogledala i pomislila samo - nema šanse da to mogu zgurati medju zube. Čak i konac moram neki posebno tanki, jednom sam kupila deblji i bacila. Medju par sirih razmaka mi eventualno prodje onaj zubobran. Ali raskrvari desni. Tuš je preporod.
Interdentalna ni kod mene nema šanse, ali tanki konac mi je super. Ja već znam koji tanki mora biti.
ima li netko tuš koji je povoljan, a da je zadovoljan jačinom mlaza i trajanjem?
ja sam preko 10 godina imala oral b u kombinaciji sa četkicom, ali sad više ne radi. motor radi, ali voda malo ide, malo ne ide. probala sam ga očistiti octom, to je obično radilo kad bi zapeo, ali ne pomaže.
mi smo kupili u Lidlu, i ok nam je.
Imam sensident iz muellera za nekih 30€ e sad jel mlaz jak i jel to kaj čisti nemrem reć ... ne vidim neku razliku od običnog četkanja, ne mogu usporediti s ostalim tuševima.
Onda nešto krivo radim il tuš nije dobar jer meni isto.