Ono, pljusne iz vedra neba, pljusne opako, sve nas smoči, doslovno kao da smo se tuširali jer se nismo stigli skloniti, prodavači u panici pokušavaju skloniti cvijeće da ga ne polomi i razbaca, i onda sve stane, sunce u punom sjaju, +25 stupnjeva :)
Printable View
Ono, pljusne iz vedra neba, pljusne opako, sve nas smoči, doslovno kao da smo se tuširali jer se nismo stigli skloniti, prodavači u panici pokušavaju skloniti cvijeće da ga ne polomi i razbaca, i onda sve stane, sunce u punom sjaju, +25 stupnjeva :)
Je li tko bio u tunelu Grič, navodno je uređen u duhu Floraarta?
Ja idem sutra na Floraart i sigurna sam da ću se oduševiti.
Bila sam danas. Uzela orhideje, kaže jedna grana, ali ja vidim dvije, valjda se jedna račva. Uglavnom takva je 30kn. Kupila i nekakav zeleni mix za 20kn, ne piše koja je to točno biljka.
Za malu sam kupila lavandu i nekakvu koprivu, ako sam dobro zapamtila (ima nekako šarene listove, u 2 boje). I još cherry rajčice, valjda nisam uzalud dala novce. Ukupno za nju 25kn. Hahahaha
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Bila sam u tunelu. Razočarao me ko i Floraart. Obješene grančice cvijeća u epruvetama i krletke. Ah, stara sam, ne kužim tu modernu umjetnost. I meni je bilo najljepše na gornjem gradu. Na Bundeku su zadnji dan prodavači snižavali cvijeće. Dobila sam pelargonije i osteospermume koji su bilo po 10 za 5 kn.