U Decathlonu sam bas gledala i nigdje bokserica.
U Calzedoniji imaju zenske (odrasle) modele s boksericama? Pitam za curu od 15 godina.
Printable View
U Decathlonu sam bas gledala i nigdje bokserica.
U Calzedoniji imaju zenske (odrasle) modele s boksericama? Pitam za curu od 15 godina.
Jeste gledali na SD http://www.sportsdirect.com/ladies/l...er=ABRA%5ENike
decathlon mi je otkrice za kupace
Ovi s boksericama u Decathlonu stoje kod plivacke opreme, ne tamo gdje su sezonski kupaci. Larmama, mojoj je donji dio dobar, trake na gornjem dijelu su se stvrdnule i nisu vise rastezljive. Ne kuzim. :roll:
Moja curka badice kupuje u Calzedoniji, Benettonu, Zari i H&M-u.
Tamo si uvijek nadje modele koji odgovaraju njenoj dobi i stilu.
S obzirom da zivimo na moru, cesto kupuje novi i uvijek ih ima puno u opticaju, pa su joj ove marke najbolji izbor kvalitete vs cijene.
Sto se H&M-a tice, bez obzira na to sto je visa od 170 cm moze u H&M-u njihove u velicini 170 cm, i uzima ih kad joj se dopadnu; mislim da ima samo jedan ili dva bikinija u odrasloj velicini.
Na tom jednom je ostavila spuzvice jer ne voli da se nista ocrtava.
Gleda da kupuje one lagano podstavljene i neprozirne, spuzvice izbjegava (dosad samo jedan, kako rekoh).
Marta, peremo ih uvijek nakon kupanja u moru u vodi s malo tekućeg detergenta, omekšivač ne koristim. Ali ja sam odrasla na moru i uvijek smo prali i ispirali sve kupaće pa su svejedno trajali i trajali.
Cathy :mrgreen: a nisam više ni blizu u šopingholičarskoj formi kao nekad.
Ja sam isto ostala oduševljena ponudom u Decathlonu. Kupila sam par jeftinih jednobojnih i jedan Roxy koji je bio skuplji, ali mi se ta marka pokazala vrlo kvalitetnom (kupila sam flis Roxy prije 6-7 godina koji je još uvijek super). A koliko će svi skupa trajati je druga priča... Nadam se dulje od jedne sezone :)
Super je što postoji otvor na svakom "trokutiću" pa sam odmah mogla izvući i vratiti spužvicu ako mi kupaći nije odgovarao.
Ma super, ali kako će u Lidlu probati badić ?!
Uvijek se može vratiti za novce ako ne odgovara (kad ga proba kući).
to mi je prekomplicirano :mrgreen:
ne znam jesam li napisala već ranije, ali u h&m-u više ne dozvoljavaju mijenjanje donjeg veša niti kupaćih kostima.
takac-makac, šta kupiš nema nazad.
ne znam za druge dućane, ali bolje prije kupovine pitati.
Možeš badić u lidl vratiti u roku mjesec dana, i kupiti npr. kruh. Ili ništa, samo dobiš lovu nazad.
grrrr pa to je samo 35 kuna, a jučer sam bila u Lidlu :gaah:baš sam glupa .. 35 kuna u roku mjesec dana sigurno mogu potrošiti
Ma vrate oni gotovinu.
Ja sam lani išla u obnovu svojih. Godinama sam vjerna Lisci. Završila sam u Sv. Križu Začretju i kupila 2 po sjajnoj cijeni, a meni predivna. Sad sam mirna idućih 10 god. Kupam se cca 1,5 mj na moru + toplice tu i tamo. Za nekih 700 kn sam si kupila 2 bikinija, jedne toples gaćice, dva grudnjaka, potkošulju, gaćice. Puna vrećica. Baš sam bila vesela!
Probaj i fuet http://www.lidl.hr/hr/5376.htm?actio...etail&id=52872
hvala onom tko je napisao da su u dechatolonu super jeftini badići
hvala na pitanju
dva para
600 kuna
i ja odrasla na moru i badići su se poslije kupanja prali samo u vodi
svakih par dana u detergentu
kad sam ja odrastala to je bio samo u prašku, nije onda bilo tekućeg
ali ovo mi je super savjet da ih ne perem u tekućem
ionako mi je za takve stvari najdraža nila u prašku, najljepše mi veš miriši od nje
ali mi je preskupa da sve u njoj perem
Ja sam kupila dva komada u H&M-u - hvala Deaedi. Ok su, premda gornji dio uopće ne stoji dobro. Zaključila sam da joj niti lanjski iz Calzedonie uopće nisu loši.
A ja sam opet bjesomucno hodala po dućanima i na kraju kupila jedan ne bas jeftin u Benettonu. Je lijep al za istr novce sam sebi kupila dva
Moja je kupila dva krasna kupaća po 59kn u King crossu, u onom Esprit outletu. Bilo ih je prosle nedjelje hrpa u broju 34 i 36. Njoj odgovara ženski 34.
njoj
ima jako razvijen talent da u hrpi stvari uvijek izabere najskuplje
Moram pohvaliti badiće iz H&M-.a, stvarno su super. Malo je trebalo porihtati gornji dio, ali sad super stoji, trokutići se ne miču, sve je odlično.
I baš su slatki, curičasti.