hvala Romina!!!!
Printable View
hvala Romina!!!!
newa sretno
i
meni bi bilo drago da nastavis postati na ovom forumu i iz nekih drugih razloga, a ne samo kad je ovak neka turbo frka ;)
naravno da hoću, vidim da tu ima dosta zanimljivih tema.
Kada sam bila trudna sa sinom znala sam nekada doći i pogledati šta ima i stvarno ste super!
Pozdrav i čujemo se!
:love:Citiraj:
Romina prvotno napisa
Također. :*Citiraj:
sorciere prvotno napisa
Moja je prijateljica morala na pobačaj iz medicinskih razloga, dakle trebala je ići sa uputnicom. Privatni ginekolog koji ju je kontrolirao uputio ju je svome prijatelju u bolnicu, koliko se sjećam, Zajčeva. Kad je došla na dogovor, ovaj je rekao da dođe popodne kada je sam u ordinaciji. Jadna, mislila je, platiti ću i imati bolji tretman. Već joj je bilo sumnjivo kada je vidjela da nema niti sestre. Dakle, neću prepričavati njeno iskustvo, no uz svu traumu pobačaja imala je i najgorih deset minuta u životu i desetak dana oporavka.
Jadne bebe. :(
zorana,ti ne čitaš što je adminica napisala?
nije ovo prolife i prochoise debata nego žena traži konkretnu informaciju.....
mene jaaaako iritira svako jednoumlje pa i ovakovog tipa
i osjećam se nelagodno
I mene jednoumlje iritira.
Al ok, nemam sta da kazem na zadanu temu.
Sretno newa :love:
newa želim ti sve najbolje i da sve prođe što bezbolnije. Samo ti htjedoh reći da prije nego to napraviš duši objasniš (kao ravnopravnoj) da ćeš to napraviti i razloge i naravno oprostiš se od nje.
Sve najbolje :love:
Ja fakat ne kužim ovakve komentare.Citiraj:
Indi prvotno napisa
Brunda, takvi te komentari u principu ne bi trebali smetati, zapravo ja sam shvatila da na ovom forumu doista nema zlonamjernih ljudi, odnosno svaki je komentar napisan u najboljoj namjeri. Ti i ja mislimo i znamo da svatko ima pravo na izbor i da je suvišno moralizirati po pitanju bilo čega, no ima i takvih duša koje misle da će baš njihov komentar učiniti, ne znam, nekakvu promjenu u odluci koja je njima neshvatljiva. Nema tu zlobe i isticanja sebe kao mjerila vrijednosti, samo najbolja namjera.
bombalurina :love:
Bomballurina, to što kažeš je istina (i jako si to lijepo napisala), ali ja ne razumijem kako se neki ljudi ponekada jednostavno ne mogu suzdržati od komentara.
Hm, čisto sumnjam da netko misli da će njegov komentar učiniti neku promjenu. Prije bih rekla da se radi o izražavanju stava.
ja kužim.Citiraj:
Brunda prvotno napisa
indi nije rekla ništa o promjeni stava, već je dala svoje mišljenje o onom što treba napraviti UZ tu odluku (na duhovnom nivou). svatko od nas ima svoje viđenje svijeta.
anchie76 editirala post
Citiraj:
ruby prvotno napisa
booože, zlo na dvi noge :shock:
Žena je postavila pitanje ,dobila je odgovor i mislim da rasprava više nije potrebna.
anchie76 editirala dio posta koji se odnosio na post od Ruby
nadam se da će moderatorice reagirat.
crvenim se od uha do uha kad vidim sa kakvim primitivkama dijelim grad :evil:
Moderatorice će reagirati čim se dočepaju računala!
Do tada molim za suzdržavanje od bilo kakvih komentara!
Ruby mislim da te moze biti sram i da si zasluzila da te se zbana s ovog foruma jer ovo sto si ti napisala je vrijedjanje najnize vrste. Srami se.
ovde udara nogom i pljuje nekoga koga boli i kome je teško :(
vidite fotke, a dijete je znala odnijet na krštenje :evil:
DOSTA!
neću više, apri, ne zamjeri :oops:
Draga newa, nadam se da je dobro prošlo i da nije bilo toliko bolno, barem što se tiće fizičke boli. :love:
Javi se svakako da vidimo jel si ok.
Ruby ovo je bilo nevjerojatno ruzno! :shock: Srami se!
Shvati ovo kao opomenu pred iskljucenje! :evil:
Newa svu srecu ti zelim :)