Briga o autu kroz godinu je pretezno muzeva, al ja sam nekoliko puta vozila na servis. Tocenje goriva ne dozivljavam, to mi je kao vezanje cipela, lakse nego otic po kruh - ne moram misliti koji kruh i tko ce sto doma komentirat kakav sam to kupila. Ja sam preko oglasnika dva auta prodala. Mi smo dva nova kupili otkad smo vjencani i oba sam ja odabrala, prosla auto salone, odradila probne voznje itd. MM-a to uopce ne zanima. On je uletio kad sam suzila izbor na tri modela. Pretprosle nove gume sam ja birala, zadnje je on, bez interesa i truda (ja procitam testove, popricam s ljudima...), sad ni sam nije zadovoljan, ja manje vozim pa me ni ne brine puno. Da sve oko auta padne na moja pleca, ne bi me to posebno opteretilo. Mijenjala bih to za brigu oko nabave mlijecnih proizvoda ili redovitu dostavu voca ili pranje tus kabine jednom tjedno.
Kod kuhanja je meni kuhanje najmanji problem. Problem mi je nabavka, planiranje i nosenje, pa se stalno kuhinja zaprlja pa cisti, peri, ribaj, glancaj. Trenutno sam bas u krizi vezano uz to pa sam u strajku. Al to nije tema o autu :)