bas mi je drago. :)
hajde nazovi SOS telefon da ti savjetnice pomognu u potpunoj relaktaciji.
Printable View
bas mi je drago. :)
hajde nazovi SOS telefon da ti savjetnice pomognu u potpunoj relaktaciji.
:D i puno :love: malom.
:D bravo i od nas!!!
Bravo, stvarno si borac! :heart:
Nadam se da ćete ubrzo dovesti taj nesretni AD pod kontrolu.
i ja sam carevic (djevojacki) :D
;)
jako mi je drago da si odrzala laktaciju, na radost svog malog carevica :)
drnadalica, kako ste?
Kako je beba?
velika pusa i od nas. čestitam na tolikoj hrabrosti.
Imamila si mi suze. Tvoje djete ima mamu za 5.
Pa da se i a nadovezem. Mi smo se mucili sa dermatitisom od Filipovih mjesec dana. Ja zbog dermatitisa nisam jela:mlijeko i mliječne proizvode, koštunjavo voće, paradaiz, jaja a zbog kolika nikakvo povrće koje napuhava. Nakraju mi se jelovnik sveo na mrkvu i rižu. Konačno smo sa 8 mjeseci odlučili izbaciti i Plivit D kapi i sve se povuklo. Sada kad gledam retrogradno, osip se i pojavio kad smo mu nakon mjesec dana života uveli D3kapi.
Evo da se javim. Mali je dobro, sitan i jako živ. Puže i svijet mu se otvorio :D. Počeli smo sa dohranom ali ide sporo. Ovisi o danu. Katkad je a katkad nije zainteresiran. Danju kombiniramo dojenje i Neocate. Koji put više doji, koji put više navlači bocu. Nema pravila. Jako je zaigran pa kad je gladan a i nešto ga silno zanima onda mu je lakše jesti iz boce i gledati uokolo. Noću - samo sisa. Mlijeka imam. Upala sam u skupinu "zar-još-dojiš? -majki ":D i ponosna sam silno. Čude se svi što dojimo, spavamo u istom krevetu, nosimo platnene pelene, ne žurimo sa krutom hranom.......naučila sam ne obazirati se i ne slušati bilo kakve savjete. Što se njegove kože tiče puno mu je bolje. Pocrveni ali neusporedivo manje - nisam uspjela povezati sa hranom. Koristim kortikosteroide kad zaškripi :( ali trudim se što manje. Nisam pronašla magičnu kremu ili bolji lijek kao zamjenu.
Ovo sa vitaminom D me zaintrigiralo JAAKO. Zadnje dane vrlo često zaboravim dati vitamin (em je mali stalno u nekom speedu, em sam ja, em se selimo pa zaboravim) a nekako sad i najbolje izgleda. Uočavam li to neku vezu? Jooj kako bi bilo divno da je to to!!!
drndalice, a kako ste sada...
podizem topic jer sam citala maloprije