hmmmmmmmmmmmmm sta mi trebalo otvoriti link, sad mozda i ja nesto kupim ipak je 30% OFF. AM ok probila si led al ne tjeraj nas na grijeh
i molim link za papucice i ja imam necaka :lool:
Printable View
hmmmmmmmmmmmmm sta mi trebalo otvoriti link, sad mozda i ja nesto kupim ipak je 30% OFF. AM ok probila si led al ne tjeraj nas na grijeh
i molim link za papucice i ja imam necaka :lool:
http://www.gap.eu/browse/product.do?...d=000127399000
spajka, napiši samo svoj mail i klikni na potvrdu "obavještavaj me o popustima i posebnim ponudama" :mrgreen: dalje je moja briga, hahaa
AM, kako si na kraju platila? (Ja sam u istim problemima k'o i ti...)
kreditnom karticom
vecina pitanja je vec odgovorena :-*
za kupnju u drugoj valuti vrijede tecajne liste vise i mastercarda
ako vam itko nudi odmah konverziju u vasu valutu, nemojte, uvijek je nepovoljnije (paypal nudi, npr. ali moze se u postavkama promijeniti)
meni je eure konvertiralo u funte i tako naplatilo, to ono šta je spominjala spajka.
Ajde neka netko potroši moj kupon na -10% od Book Depositoryja jer me mami da ga iskoristim, a nema tjedan dana da sam već jedan iskoristila :roll:
Kupon ustupljen, ja izvedena iz napasti :)
ovako je bilo:
platila by MC i vidljivo mi je od danas u evidenciji.
što se tiče konvertiranja - WWW.GAP.EU, TEČAJ ZABA 21.11.2017. 1 GBP = 8.765581 HRK, 1 EUR = 7.482400 HRK
ono što me buni je što piše da će biti naplaćeno s deviznog računa. šta ako na deviznom nema dosta, a nema?
šta ću sad? moram prebaciti sredstva na devizni?
mislim da ne. Tada skidaju s kunskog
i bolje im je :mrgreen:
samo da ne zovu, da mi ne uznemiravaju muža:starac:
danas su počela dodatna sniženja - Black Friday
sjetila sam se da na ZABA ima chat, pa sam išla pitati.
reče e-bankar: "Da, automatski se s tekućeg računa vrši prodaja eura na devizni račun (prodajni tečaj)".
ahhhh, vidjela sam 50% popust za black friday, ali pravim se da nisam vidjela.
Ajde da pitam ovdje, možda netko zna.
Naručili smo kutiju za instrument s e-baya, iz Kine, vidim po tracking number da je pošiljka stigla u Hr, ali je zadržana na carini i da nema računa (ili je nevažeći)?
Što sad, hoće li nas netko kontaktirati s carine pa da dostavimo potvrdu o plaćanju, ili...? Najgluplje bi mi bilo da pošiljku vrate u Kinu :roll:
Probala sam zvati neki broj poštanskog carinskog ureda koji sam našla na internetu, ali nitko mi se ne javlja.
Zvat će vas sa carine. Ili ćeš dobiti obavijest o pošiljci ako nemaju broj.
I računaj da ćeš platiti još cca 50% od ukupne cijene