Kakav je to pamuk koji se smije oprat na 30? Uzela sam prije 5 mj majicu veličine 122 to se smanjilo tak da je sad valjda veličina 90 ...
Printable View
Kakav je to pamuk koji se smije oprat na 30? Uzela sam prije 5 mj majicu veličine 122 to se smanjilo tak da je sad valjda veličina 90 ...
Uzela neke s Oliver 38 i one su mi sad tak užasno široke iz nekog razloga... ne shvaćam što se dogodilo. Nisam omršavila ni išta.
Hlače, traperice, skini verzija. Isprva su bile ok i raširile se.
S'Oliver ovdje ima tablicu: https://www.soliver.hr/savjetovanje-...nskih-brojeva/
Nisam nikad koristila, pa nemam osjećaj, ali ne bi me iznenadilo da se i tu radi o njemačkim veličinama (prema mom iskustvu, od EU konfekcijskih brojeva ovi su najveći).
Iskaču reklame za europa92 možda da investiram jednokratno za nešto konkretno umjesto svako malo za škart...
Tako je.
Ja sam nedavno išla u Europu 92 napokon kupiti traperice jer su se stare dvoje "rašljopile", btw shopping mi je postao tlaka.
Trgovac je bio odličan, samo me ošinuo pogledom i dao mi 5 pari, doslovce su mi sve bile ko salivene i odlično stajale.
Na kraju sam kupila 2 para, jedne plave casual za slobodno vrijeme i jedne crne za na petu i mogu proći za ured.
Ono što mene sad kopka je kaj sam mislila da je soliver neki brend neka kvaliteta... haha, pa otkud mi to?