[quote="dille"]umirem od smijeha :lol:Citiraj:
Virgo30 prvotno napisa
Printable View
[quote="dille"]umirem od smijeha :lol:Citiraj:
Virgo30 prvotno napisa
Neznam zasto mi prije nije naumpalo! Ja sam bila uzasno 'zatvorena' sve do puberteta. Sjecam se sa oko 8-9 godina da sam bila grozno zatvorena, ali mi je bilo sramota ikome reci. :/ Camila bi na wc-u i mislila da cu zavrsiti u bolnici, jer sam mislila da sam uzasno bolesna. :cry:
Mozda je Mejra nekakac naslijedila od mene...
mi smo tonceka uspjeli nagovoriti da se prvi put pokaka van pelene (na skoljku), tak da je MM uzeo kameru i snimao sto se dogadja, a display je okrenuo prema tonceku. Nekak mu je bilo lakse kad je i sam mogao gledati sto se zbiva.
ovim mrvicu vecim klincima bi mozda ovo bila zgodna literatura: http://www.zerumozga.org/KnjigaoKakcu
:)
a zakaj, nemrem bilivit. Nismo još u toj fazi, pa se nisam niti puno interesirala za ta pitanja, ali ovo :shock: . Možda promijenim mišljenje kad dođemo do te faze :mrgreen:
hrckic, a kaj te sablaznilo? kamera ili knjiga?
kad se marko prvi put pokako u tutu pitao je kaj je to
ja sam rekla po vuku kaj je i da to ide u veliki wc i da ćemo pustiti vodu,i rekla sam mu da je sad pravi veiki dečko i da kaka ko mama i tata
ili mi je dijete glupo ili sam imala sreće :mrgreen:
ček, ček ima još vremena... :mrgreen:
Sablaznilo je ipak preteška riječ. Mislila sam na knjigu, ali sad kad si mi skrenula pažnju i na kameru ... :mrgreen: