na temu toga (koja se isto potegla) da roditelji donose crtiće, rekla sam da roditelji mogu donijeti i cigarete pa im tete to neće dati.Citiraj:
NanoiBeba prvotno napisa
smatram da se tete, roditeljima trebaju lijepo zahvaliti i objasniti kakav materijal mogo donositi (a to je isključivo edukativan primjeren dobi). isto tako su naše tete molile da se ne donose čipsevi,flipsevi i ini -ipsevi, već suho voće, prepečenac.
ja sam za frana rekla da ne želim ni paštetu i cao-cao.
Čak i ako mu dozvolim crtić kod kuće, ili flips u posebnim prilikama ne želim da to dobiva u vrtiću.
izabrana je ista ona gospodja koja je bila i do sad svi smo digli ruku. s tim da sam joj ja obećala da ću joj puhati za vratom.
kaže da nije imala vremena (mala beba i tako to) a i da roditelji nisu bili od akcije.
Ne znam, meni se čini da ako radiš taj "posao" moraš inzistirati na kooperaciji sa roditeljima dok god je ne postigneš. ako znaš da nećeš imati vremena, palicu predaš na neko vrijeme nekom drugom jer je to prevažna rabota da bi se ugasila na godinu dana.
pored roditelja u upravnom odboru, dogovorili smo se da će dotična gospođa sastaviti savijet roditelja, sačinjen od roditelja iz svih objekata.