-
Dobar dan. Već 3 godine iscrpljuje me bol u lumbalnom dijelu kralješnice koja ide u obje noge (i trnci), pogotovo u desnu, sve do pete i stopala. Pokušala sam svašta: terapije, vježbe, kiropraktiku i razne manualne terapije, plivanje... ali ne pomaže ništa. MR pokazuje protruziju diska u razini L5 S1 i neke degerativne promjene od L3 do S1. Ništa toliko strašno da ne bi bilo pomoći, a ipak ne pomaže ništa. MOLIM VAS ime i broj telefona tog fizioterapeuta koji je Vama pomogao. Psihički me ovo ubija. Bolovi su 24 sata, tablete ne pomažu... Hvala unaprijed!
-
[QUOTE=Norma33;3228283]Dobar dan. Već 3 godine iscrpljuje me bol u lumbalnom dijelu kralješnice koja ide u obje noge (i trnci), pogotovo u desnu, sve do pete i stopala. Pokušala sam svašta: terapije, vježbe, kiropraktiku i razne manualne terapije, plivanje... ali ne pomaže ništa. MR pokazuje protruziju diska u razini L5 S1 i neke degerativne promjene od L3 do S1. Ništa toliko strašno da ne bi bilo pomoći, a ipak ne pomaže ništa. MOLIM VAS ime i broj telefona tog fizioterapeuta koji je Vama pomogao. Psihički me ovo ubija. Bolovi su 24 sata, tablete ne pom
Dali ste mozda dobili broj od tog fizioterapeuta i ja sam u slicnom stanju kao vi?
-
Dali ste mozda nabavili broj telefona,i ja sam skoro u istim stanju
-
Molim vas broj telefona. Hvsla