Jedino nekom pretragom došla do info da je to Kroštulin Panatone
Printable View
Jedino nekom pretragom došla do info da je to Kroštulin Panatone
Za Božić sam ispekla duplu dozu snowballsa i i to nam je uz nešto kolača što smo dobili od baka bilo dovoljno.
Sutra planiram peći tortu red velvet i brownies s karamelom i orasima pekan.
Ja kad samo cujem rijec kolač odmah se sva najezim, muka mi od pomisli na šećer nakon ovih blagdana a nisam ih ni tako puno pojela.
Danas nakon treninga nude kolače ajme glavu sam odmah okrenula u stranu, muka mi pri samom pogledu...
Ne znam kako tako dugo mozete jest kolače od Bożića do Nove? Imal kakve pauze :lool:
Pa ne pojede se sve u kući. Kod nas se veliki dio podijeli, pogotovo večeras kad sinovi odu svaki sa svojm društvom i odnesu kolače sa sobom. Jučer je došao moj brat i isto odnio doggybag.
Mi smo jučer imali običnu zlevenku koja nije slatka nego neutralnog okusa. Išli smo provjeriti vikendicu i vrt, pa smo samo to uzeli za gablec.
Imam za večeras još gris štrudl s višnjama i makom. Ništa s kremom, osim hrpe pišingera koji su već spakirani za dalje. Stariji sin je naručio pitu od jabuka iz istog razloga, to nije jako slatko ni masno.
Ja nisam lili, uzela djeci iz mlinara gotove čisto da ne bude prošli blagdani a nisu nikakve kolače jeli jer ove g ni kod bake nema, ne shvaćam kako, a mi smo radili više puta kekse koji su gotovo dijetalni jer stavim minimalne količine šećera, a shvatila sam da rogač ima nekakvu slatkost. Idem i danas peć bog mi pomozi svaki put nešto zeznem kao da prvi put radim kekse.
Svi smo razliciti Lili. Evo ja ne kuzim kako ti svake godine svaki put isto pises.
Svima nam je jasno da ne volis kolace, pa mozda da i ti prihvatis da ih mi volimo.
Ja naprosto uzivam biti zimi pod dekicom s cajem i upaljenim lampicama i keksicem na tanjricu. Sve servirano u posebnom porculanskom setu za caj.
Ja bi rado spajalice do tebe
Nisam se oretgla ali sve kaj je napravljeno je pojedeni, dio i poklonjen, a opet smo dobili i iz drugih izvora...
Mi sve romantično opisujemo.
Čak i trčanje. :lol: