Npr. Atomske toplice pa kombinirati sa Jelenovim grebenom, Catez....Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Printable View
Npr. Atomske toplice pa kombinirati sa Jelenovim grebenom, Catez....Citiraj:
maria71 prvotno napisa
Ivarice kakve veze Zidane ima s nasim forumom? Tvoja usporedba mi je bezveze.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Pa ko pecka moderatore? Mi smo sasvim normalno pricali barem sam ja tako mislila. Da mozda moderatori ne pokusavaju toliko doc do izrazaja, mozda bi sve bilo drugacije.
ja bih samo napomenula da je moderatoricin prvi "upad" bio skroz kulturan i OK, ne vidim po cemu je to problematicno?
A onaj drugi je definitvno bio izazvan.
drage dame, ovo je skroz laganini topic, namijenjen za razbibrigu i smijeh, pa vas molim za suradnju.
tj. nemojte cure dozvoliti da vas ove sparine pretvore u gđe/gđice Hyde
pusa svima koliko vas ima
peace :heart:
potpis!! :)Citiraj:
mamasch prvotno napisa
istina je, ali bez obzira na atmosferilije, moderatori moraju raditi svoj posao, posebice ako ih se eksplicitno prozove.Citiraj:
mamasch prvotno napisa
Nažalost, moderatorski poslovi su dogovoreni u vakuumu - obavljaju se bez obzira na vanjske utjecaje ;)
Citiraj:
apricot prvotno napisa
bljak :roll:
Vidim da se tu nitko ne opusta ;)
Ajmo svi pod hladan tus :mrgreen:
Citiraj:
Natasa30 prvotno napisa
Majke ti sta je tebi?
:shock:
Ili je i ovo vid opustanja...?
natasa, mislila sam da me hoces nasmijati ovim. opustiti :lol:Citiraj:
Natasa30 prvotno napisa
dok nisam vidjela nastavak.
ali slazem se s mamasch, ajde svi dubok uzdah, pa brojanje do 238503726547300376654140
Jesam!
:P
varala si :P
:lol:
Iz ovoga svega navedenog, jasno je da se niko ne opusta niti ne popusta... Osim toga, ovaj vid komunikacije je podlozan pogresnoj interpretaciji ili tumacenju, pa prije nego vrisnete jedna na drugu razmislite o ovoj komunikacijskoj barijeri.
Eto, da se vratim na topic.
Osim ribanja, ja npr. volim igrice na PC-ju. Krimici u obliku, filmova, serija, igara i knjiga. U Ooooogromnim kolicinama. :D
ja dosla ovdje da pokupim neki savjet za opustanje nakon onoga sto mi se danas desilo (koga zanima: zasto nije pametno ostaviti bebu u autu s kljucevima), a ja se jos vise nanervirala nakon ovog topika.... :/
dakle, opusta me casa vina, fina masaza, kada me MM mazi po ledjima.... :mrgreen:
genijalno! kako te krimici mogu opustiti? brrrr... ja mislim da bi morala ici na novu frizuru nakon pola odgledanog filma. :mrgreen:Citiraj:
Sanja79 prvotno napisa
eto kad sam brzopleta - ja mislila da su krimici, horor filmovi. ipak, postoji razlika, zar ne? :oops:
U neku ruku i jesam.Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Posto je sve popeglano a ja istusirana odoh u gym.
Jel govorimo o opustanju vijuga ili misica?
:mrgreen:
Meni nista a tebi?Citiraj:
ninet prvotno napisa
Naravno. Horore gledam iskljucivo sa MM. Koji se vise trza nego ja... To mi je komicno za vidjeti, jer ja sam inace prava kukavica... :lol:
govorimo o opuštanju i vijuga i mišića....
evo ja ću baš strpati klince na popodnevno spavanje, i taman će stići MM iz nabavke (prekopat ću sve vrećice da vidim što mi je donio :P )
momze, upalo mi nešto u oko (a nije mušica) - ovaj vid opuštanja si zanemarila u trudnoći i tijekom dojenja, ne? 8)Citiraj:
momze prvotno napisa
hvala na idejama,a to kaj mene osobno apricot ne trpi u zadnje vrijeme to je već neka druga priča
i ako je spuštanje mojoj malenkosti opušta nek samo izvoli.
Sve za naše moderatore ;)
takodjerCitiraj:
Kristina30 prvotno napisa
Joj, Maria71, daj prvo izvadi brvno iz svog oka, ja se samo sjećam kad si se svjedobno vragolasto hvalila kako obožavaš doć na jedan drugi forum i malo "potpirit vatricu da se kokoši svađaju"...
Zato mooooolim te prestani glumit žrtvu jer to postaje degutantno...
:D :lol:
da zanemarila sam ga tijekom cijele trudnoce i prvih 6 mjeseci dojenja. sad popijem casu vina tjedno... :oops:Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
a od danas i casicu votke :P
Sandra, :lol:
ne, hvala!
a mene tako opušta...
joj
kad vas sve namaltim preko foruma naravno
Ajme topica, ajde' nek netko zaključa ovaj A ti mamasch otvori Kako se opuštate II? Kad tražim inspiraciju za relaksaciju nakon hektično provedenog dana da nem moram čitati sve ove zbljuvove i bljakove. :roll:
Potpisujem.Citiraj:
ivancica prvotno napisa
Ili neka moderatori izbrišu sve postove koji nemaju veze s temom topica.
momze, :love:
moj ne brisati
ima veze s topikom :lol: :lol:
ma otvorit ću ja i opuštanje Vol. II- MCXXYWQ ako treba ali ko kaže da se isto neće dogoditi opet?
u nekim squatovima sam imala prilike vidjeti da su si ljudi instalirali vrecu za boksanje koja sluzi za ispucavanje energije ili eventualnog bijesa... da se izbjegnu neugodni konflikti do kojih lako dodje kad vise ljudi zivi zajedno...
ima za kupiti i malih boksackih 'balona' koji su na stalku na podu (ne vise sa stropa) pa su mozda prakticniji za one koji imaju manje stanove...
:love:
e da naš susjed ima pravu boksačku vreću i mogu vam reći (probala sam)da je prava stvar (dobro se oznojiš - taktika za skidanje trudničkih kila??!! ;) samo puno košta. ne znam da li ima negdje nešto financijski pristupačno a služi istoj svrsi. lijepo montiraš na balkon, terasu, tavan, podrumski strop, hodnik....... i udri mileni!! :D
vidjela sami d.i.y boksacke vrece... sasivene od koze i punjene valjda pijeskom...
sjećate se rodarijeve knjige za djecu (pomozite mi s naslovom :oops: ) u kojoj je postojala kuća svepolupaj..kao robna kuća u koju dođeš razbijati..e..to je prava stvar.. :mrgreen:
a dobro je i kad uzmeš jastuk, zabiješ glavu i vriiiiiištiiiiš iz petnih žila.
...navodno, još nisam probala :P