Makar me je vidio golu xy puta, tek je za vikend, užasnut, prokomentirao, nakon što me je primio za ruku i prisilio me da se okrenem i na drugu stranu: "Pa, mama nema pišu!!!!!" :mrgreen:
Printable View
Makar me je vidio golu xy puta, tek je za vikend, užasnut, prokomentirao, nakon što me je primio za ruku i prisilio me da se okrenem i na drugu stranu: "Pa, mama nema pišu!!!!!" :mrgreen:
:lol:
Setamo Mjera i ja. Ona ugleda set ljuljacka, tobogan, klackalica ispred jedne kuce. Pita me hocu li joj kupit ljulju. Velim da hocu kada i mi budemo imali jedan dan kucu. A slide? (tobogan) pita me opet. Velim da hocu i to. 'A moze i krembanana?' veli ona.
Iz vedra neba Mejra mi veli: Mama ti si glupa! Nekako sam suzbila smijeh pa joj kazem da to meni ne smije govoriti. 'Okej' veli ona opet 'onda si dosadna'.
Mi danas bilo kod frendova i vratili se dosta kasno od njih.
Dora je bila sva cendrava i pospana i jako se rasplakala u autu.
Pia sluša, zastane i kaže: "Dori je puko film!"
e nisam se ovako nasmijala nepamtim :DCitiraj:
spooky prvotno napisa
Prije neko vece slijedi pokusaj da MM uspava F.
I kazem ja F, hajde sad idemo u krevet da te baba uspava. I dosli u sobu na krevet i velim ja "eh sad ce baba da uspava Farisa, hoce?"
A F se na to okrene MMu, mahne mu i veli "pa pa" :lol: i baci se meni u zagrljaj.
jučer smo imali goste sa malom bebom(1 god) i Isa je inzistirao da ga čuva,međutim dječak je pravo živahan i Isaa ga gotov nije mogao "stići".
Onda je onako sav shrvan došao kod mene irekao, mama molim te napravi mu kamilicu !
Ja:zašto?jel žedan?
Isa:ma nije.Samo ja hoću da se smiri.
Ja:hajde pripazi ga dok čaj ne bude gotov.
Isa je otišao u svoju sobu i vidio da je ta bebica napravila lom u njegovoj sobi i onda je dreknuo:MAMAAAAAAAA
ja:molim
Isa:duplu,duplu kamilicu :lol:
čitam sve redom i odvaljujem :lol:
odvalila sam... :lol:
juce za vrijeme rucka ih uhvatilo "bacanje" hrane na pod. em ne jedu, em je vec sve bilo prljavo... MM na poslu... i ja u pricu o sili zemljine teze (nemam pojma kako mi je to palo napamet pricati djeci od nepune 2.5 god, ali...). slusaju oni i upijaju kao spuzve. zavrsili smo rucak nekako.
vecera, ponavlja se obrazac ponasanja kao i za vrijeme rucka. i MM onako strogim glasom pita: sta to radite? a oni u glas: nismo mi! to je sila zemljine teze!!
Pa ta su djeca nevjerojatna čega se sve sjete i šta sve smisle,mudrice male.
Čitam redom i umireom od :lol:
Jedan današnji:
MM je Laiu naučio da kada se lovimo ili slično, ako želi sklonište viče: "Kućica!!!" I to stalno koristi i super joj je zanimljivo, a mi se pravimo kao da joj u "kučici" ništa ne možemo!
Danas smo se vani igrali sa jednom jako zaigranom mačkicom koja je u jednom trenutku počela trčati za Laiom pokušavajući joj uhvatiti neku trakicu sa hlača. Laia se brzo došla sakriti kod mene i sve glasnije vikala: "Maca kucica! Maca kucica! :lol: Maaamaaaaaaaaaaa!", jer mačka nije prestajala!
preslatka je :)Citiraj:
mala laia prvotno napisa
:lol:
jučer navečer ležimo u krevetu, ja jedva gledam a Nina naravno budna ko zec i sad bi ona pričala...
Nina: Mama ti si moja lubav...
Ja: Ti si moja ljubav zlato...
Nina: Mama ti si moja tičica...
Ja: Ti si moja ptičica...
Nina: Ti si moj galebić...
Ja: Ti si moj mali galebić...
Nina: A ti si moj vejiki galebić...
Ja: Da ja sam jako veliki galeb...
Nina: Mama ti si avion! :mrgreen:
Ineska! :lol: odštsmpaj si majicu Follow me!
"Tac tac tac
ti si maji fljac!"
Stihoklepec Lovro
lovro :*
kad andrej nešto smiješno izvali ili napravi, kažem mu: ti si moj pužić/bagerist/već prema prilici. a on: opoti, pandon! ja sam ubav! :heart:
kako nam kanaderi zadnja dva dana stalno lete iznad zgrade, jučer je nona objasnila Nini šta oni rade...
I tako ja jučer dođem s posla i Nina meni počne objašnjavati:
"Mama kanadej gasi vatju..."
i nakon 2 sekunde: "On ide piti moje (more) jer je jako žedan..."
Sjedimo navečer na balkonu i Nina vidi šišmiša:
"Mamaaaaaaaa, vidi ši-miš-miš, bljaaaaaak"
Andrej, Nina... :lol:
jučer, kad smo se vraćali kući,sretnemo rodicu MM i povezemo je autom.
Sjela je pozadi kod Isaa, međutim pričala je neprekidno!!! bez tačke i zareza.
Isa gleda u nju,okrene se prema prozoru,zavali glavicu u sjedalicu i kaže onako poluglasno:
a što žena može da priočaaaaaaaaaaaaa :roll:
Kasnije je pokušao par puta nešto da kaže ,ali od njer nije mogao a dođe do riječi, pa joj je rekao(nakon što je par puta lijepo zamolio da nešto kaže i nakon njenog ignorisanja mojih pokušaja da pustimo Isaa da nešto kaže=:
Boga ti gdje se gasiš" :oops:
andrej,nina,lovro :D
:lol: Pametno dijete!!!Citiraj:
white_musk prvotno napisa
Objašnjava moja mama Isau kako će nam u nedelju doći rodicaiz Amerike
Ja sma primjetila da je on malo sumnjičavo gleda, ali nisam reagovala.
Navečer kad smo legli spavat, pita on mene:
mamica,jel daleko amerika.
Ja:jeste.Preko mora.
Isa:jadna rodica
Ja:zašto
Isa:pa zaboliće je krila :) [/i]
:lol: umireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!!!
Isa, legendooooooooooo :lol:
:lol: aaaajme Isa je zakoooon!!!Citiraj:
Isa je definitivno mali genijalac!
Evo jedan morski: Na moru sam malo izgorila po ramenima i koža mi se počela guliti. Veli meni moja Mrvica kad je to vidjela: Gle, mama, tu si se poderala!
Isa! 8)
Predobro... i još "poderana mama" :lol:
Trebao nam je doći kum s broda nakon 6 mjeseci. I kako je Ela zadnji puta kada je bio bila mala, pokazujem joj slike i govorim da ce doci kum Pegula (to mu je nas nadimak jer je fakat pegula), da ga mora pozdraviti, pitati kako mu je bilo i bla bla....
Dolazi on, otvorimo vrata a cujes Elu: Bok kum Pegla, kak si? :)
jučer se spremamo za u grad i mužić obukao majcu bez rukava, ja sam mu dobacila da šta pokazuje mišiće a kad ga je Nina vidjela očaravajuće je rekla: "Tata kako si zgodan..."
Mi odvalili... :lol:
:lol:Citiraj:
Ela2004 prvotno napisa
priča mi teta ,kako me je Isa jučer opisao u vrtiću(opisivali su mame),pa ide ovako:
moja mamica ima male čokoladne okice, šećerni nosić,medena ustica,male bonbončiće(pokazao na obraze) i medenjake(pokazao na uši) :love:
rastopila sam se... :heart:Citiraj:
srce malo :heart:
Isaov najbolji drug u vrtiću Andrej svoju nanu zove baba(šta Isa nije znao),a Isa MM zove babo.
I došla jučer baka po andreja u vrtić i on kako se opraštao sa Isaom rekao mu:odoh, eno mi babe
a Isa,sav frapiran:AAAAA PA TVOJ BABO ISTI MOJA NANA :)
Ja u poodmakloj trudnoći, mala J (5,5 god) redovito provjerava jel se beba miče. Jedan dan ona provjerava, al D. ni makac. Ja kažem, valjda spava, ona ode se igrat i vrati se za valjda po ure, mazi stomak, nasloni uho, sluša, opet ništa. Nije joj pravo, ode se opet igrat. Vrati se trčeći, mazi opet stomak, žali mi se da kako to. ja kažem, ne znam, valjda te ne čuje, a ona stala pred mene, glava u razini mog trbuha, stavila ruke na bokove i zavikala iz petnih živa "Rodica je, čuješ li?"
Vozim Vida u kolicima kad pokraj nas prolazi par: crnac i bjelkinja. Nitko od nas ništa ne komentira, a za par minuta čuješ Vida, konspirativno: "Bajba civeni!" (znao je da je neka boja u pitanju, samo ne zna koja) :)
Divno,divno,bas sam se iskreno nasmijala! Klinci su genijalci! :D
Jedva cekam da moja Buba malo poraste i pocne provaljivat bisere.
w_m,sad kad vec pricate o tome ko kako koga zove..samo da to kazem da Isa na estonskom znaci tata. Eto,to ziher niste znali! :)