sad vise ni ja ne znam o kakvom kvascu je bilo rijeci :lol:
Printable View
sad vise ni ja ne znam o kakvom kvascu je bilo rijeci :lol:
ajme mama Ju kaj si ti podigla topic iz prašine
ja ti nemrem odgovorit jel još ne živim tamo
ali ću samo napisati da mi kućica raste ko od kvasca ;)
i jedva čekam da ju isprobam, tam na kraju godine (držim fige)
pa da se javim, živjela u Zaprešiću 20 godina!
kvasac...smrdi od plive koja je u Savskom Marofu, kad je promjena vremena, smrdi fakat jako, ali niti je stalno niti traje dugo, onako, dosta da osjetiš!
promet...postao fakat gust, savjet- vlak!
infrastruktura...super, ima sve, ambulanta u kojoj se može obaviti i dobar dio specijalističkih pretraga, pošta, banke-sve ako se ne varam, vrtići, dvije osnovne, srednja škola, viša...Novi dvori kao prekrasna šetnja po prirodi, Lužnica, uređeno šetalište...sve pohvale!
trenutno živim u centru zg ali svaki vikend idem u Zaprešić!!
pa jel nudi meni tko čašu vode?!?!?
XCitiraj:
mamma Juanita prvotno napisa
Za koji dan cu napisat par recenica.
Ali sve u svemu..MRAK nam je !
:)
Evo da se čuje iz prve ruke,
mi smo u kk u Laduču 3 godine i super nam je. Kućom smo zadovoljni, sve smo sami birali, imamo veliko dvorište i mjesta i za veliki vrt. Malo je šok kad se iz Zg dođe na selo ali ne bih se vratila. vrtić je blizu, u Zaprešiću je sve u krugu od 300 m ( pošta, policijua, porezna, dom zdravlja). Meni osobno samo fali bazen.
dali se u naselju i dalje gradi i jel se može što kupiti s obzirom da ste svi vi već odavno uselili
Sve parcele su prodane
Evo, da se i mi pribrojimo :) Sada živimo na Vrbiku, a za godinu dana ili godinu i pol se selimo u Zaprešićko naselje Kalamiri koje se nalazi odmah pokraj Novih dvora.
A bebica nam dolazi za nešto više od mjesec dana... Dakle, nadamo se da kada prohoda da će imati već i dvorište :)
Evo me !
Ko ima kakvih pitanja ?
Nama tece treca godina u kucici i jako smo zadovoljni...imamo manje rezije nego u duplo manjem stanu.
Ako nekog zanima nekaj posebno...tu sam.
:heart:
jesi ti TATA MATA iz Zagreba ili iz Zaprešića?Citiraj:
TATA MATA prvotno napisa
MM je iz Zagreba i on misli da nikad ne bi mogao živjeti u Zaprešiću. pa me zanima tvoja situacija :) možda ima neke šanse i za MM-a.
a drugo, koliko sada košta kvadrat kanadske kuće?
[quote="sladjanaf
jesi ti TATA MATA iz Zagreba ili iz Zaprešića?
MM je iz Zagreba i on misli da nikad ne bi mogao živjeti u Zaprešiću. pa me zanima tvoja situacija :) možda ima neke šanse i za MM-a.
a drugo, koliko sada košta kvadrat kanadske kuće?[/quote]
Ja sam TATA MATA koji radi u ZGB, a živi u Zaprešiću.
To kaj tvoj M misli su mislili SVI moji susjedi koji su dosli iz ZGB, a sad govore kako im nije jasno da su mogli tako razmisljat.
Evo ti link na novo naselje koje se gradi...
http://www.mandic-kanadske-kuce.hr/hrv/kalamiri.asp
kolka je cijena m2 fakat ne znam ali negdje oko 1200 € ja mislim.
Ovo je konkretno kuca nacrt kuce u kojoj mi zivimo...ovo je cak kuca pored naše.
http://www.mandic-kanadske-kuce.hr/hrv/kalamiri.asp
Tu ti je i telefon pa ih zvrcni i vidi jel netko odusta da ti uletiš...tak smo i mi uletili sa ovom kucom.
Ovo sve je vec izgrađeno i napravljeno...Naselje se sastoji od 5 samostojećih kuća, 24 dvojnih kuća, 88 kuća u nizovima, 359 stanova, te više od 4000 m2 poslovnog prostora na 70 tisuća četvornih metara zemljišta. U naselju će biti i veliki park s dječjim igralištem, širokim ulicama s drvoredima i pješačkim stazama. Uz naselje već je izgrađena i crkva, a u neposrednoj blizini nalaze se dječji vrtić i osnovna škola. U poslovnm prostorima stambenih zgrada otvorena je velika trgovina mješovite robe , kafić , knjižara a u narednim mjesecima otvoriti će se DM prodavaonica , frizerski saloni , kafići , ljekarna, pekarna , slastičarna , restoran i ostali popratni sadržaji koji stanarim omogučavaju visoki standard stanovanja.
Uskoro se pocinje gradit jos jedan vrtić...studentski kampus i tako dalje...shooping city da ni ne spominjem.
Pored nas ti je golf igralište i konjicki klub...ustvari najbolje da se malo provozas i pogledaš.
I da...od nase kuce do Trga Bana Jelacica je 17 km. :*
Vidim da sam dao krivi link na kucu...evo ga...tip Tanja.
http://www.mandic-kanadske-kuce.hr/i.../pdf/tanja.pdf
TATA MATA, prošeći malo svojim kvartom! ;)
većina tih sadržaja je već napravljena i otvorena!
mislim na kafiće, restač, DM...
a i blizu je i srednja škola!
Nink...a kaj sam ja napisao prije boldanog. ;) ?Citiraj:
ninik prvotno napisa
BTW...ja zivim u Zapresicu od 1979.
ma mi se skoro svaki vikend na putu do vikendice provezemo pored kanadskih kuća.
i jako nam je lijepo.
ali je u Zaprešiću :)
ali vidjet ćemo, svašta se još može dogoditi.
TATA MATA kak napreduje uređenje dječjeg parka u Novim Dvorima, kaj budu složili kakve ljuljačke, tobogan, jel se zna kaj ?
Jedva čekam da i ja počnem živjeti u Kalamirima !
Inesica :D Svea :D ako vas ima još javite se :D
Parkic pored nase kuce samo kaj nije gotov...samo trebaju jos montirat tobogane, klackalice i ostale rekvizite, a kaj se tice parkica u Novim Dvorima...nemam pojma...sad kad dođe lepo vreme bum se prošetal pa ti javim.Citiraj:
Andi prvotno napisa
Ma mislila sam na taj pored tvoje kuće, a to naselje zovem Novi Dvori. Super da su ga ipak odlučili urediti jer mislim da se budu i naša (kalamirska) djeca došla tamo igrati.
Da barem stvarno zaživi ovaj projekt kampusa, doma zdravlja i ostalog, to bi bilo super. Mogli bi naši klinci i studirat doma.
jel ima netko informaciju o kanadskim kućama u Šestinama?
Evo da ponovim svoja pitanja: kupili bi montažnu Wolf kuću na svojem zemljištu. Pa me zanima na što treba obratiti pažnju. Da li je isplatljivije uzeti veču prizemnicu ili manju katnicu? Imam još sto pitanja, ali se sad ne mogu sjetiti. Uglavnom, primam sve savjete.
http://www.forum.hr/forumdisplay.php?f=74Citiraj:
Anemona prvotno napisa
;)
Hvala! :D
TATA MATA, jel se kaj događa na parkiću pored tvoje kuće ? Izgleda kao da je sve stalo. Nije valjda da grad sad nema love za tobogan ?Citiraj:
TATA MATA prvotno napisa
Jesi ti u ulici s dvojim objektima bliže glavnoj cesti ili u onoj bliže zgradama ?
Zadnjih par dana nema radnika...mozda cekaju da im stignu ti tobogani ili kaj vec jer sam cuo da su narucili od neke firme iz Vukovara koja je dala najbolju ponudu...navodno bu sve drveno !Citiraj:
Andi prvotno napisa
Mi smo ti u dvojnim kucama blize zgradama.
ja se rodila 81! :oops:Citiraj:
TATA MATA prvotno napisa
Baš se veselim tom parkiću, i mi kalamirci se bumo dolazili tam šetati i igrati.Citiraj:
TATA MATA prvotno napisa
I kak je biti dupli tata ?
Khm, khm...kaj hoces reci da sam stari konj ? :mrgreen:Citiraj:
ninik prvotno napisa
Hehe...snalazim se kolko mogu.Citiraj:
Andi prvotno napisa
Ma sve je neusporedivo lakse kaj se tice "hendlanja" sa malenom...ali je zato ova starija harambaša.
Bus vidla !!!
Hehe...snalazim se kolko mogu.Citiraj:
TATA MATA prvotno napisa
Ma sve je neusporedivo lakse kaj se tice "hendlanja" sa malenom...ali je zato ova starija harambaša.
Bus vidla !!![/quote]
Ja ti već imam dvoje, moja curka je "starija seka" i obožava svog malog bracu, a harambaša u cijeloj priči je mali braco. Non - stop ju izaziva, uzima joj igračke i radi cirkuse, a najsretniji je kad ona šizi.
Tak da već više od godine dana poznam "čari duple mame".
Ali definitvno je točno to da je s drugim djetetom totalno druga priča.
Sretno ! Krasna su vam imena curkama !
Citiraj:
TATA MATA prvotno napisa
ma neeeeeeeeeeee.....neću oftopičariti!!!!!!! :mrgreen:
samo ti si došao dok je još postojalo i rodilište u Zaprešiću!
Meni samo nije jasno odakle vam miris kvasca :?
Ja živim u centru Zaprešića i nema ni k od kvasca.
zna se osjetiti na promjenu vremena!
isto kao kad se po ljeti zna čuti vlak skroz do Novih Dvora!
ali taj miris ja osobno nikad nisam povezivala baš s kvascem, ono smrducka pa kažemo da se osjeti Pliva, nije meni to baš karakterističan miris kvasca!
O baš mi je drago da se uređuje park!
Koliko sam čula - u Kalamirima nisu na žalost planirali nikakav parkić. Ima li tko drugačije informacije?
Pozdrav Andi, pozdrav Tatamata i ostalim budućim susjedima!
Parkića u Kalamirima neće biti, ali Svea vodili bumo klince u ovaj u Nove Dvore, a mi veliki bumo se usput družili. Dobro će nam doći i druženje sa, sada već, starosjediocima u Novim Dvorima.
Kad se treba roditi bebica ? :heart:
ja sam bacila oko na nastajeci parkic u novim dvorima, pa onda na ono nesto izmedju zgrada u novim dvorima i normalno, na same dvore ;)
a kad mi curke malo porastu mislim da ce im interesantna postati i suma (barem meni bi) :/ .
e sad, ja nisam sigurna kolko je to super odnosno sto uopce ima u toj sumi odnosno kolko je ona velika, al si mislim da je klincima inetresantna. (bumo klincima radili kucice na drvecu :mrgreen: )
Andi: Da, naravno da budemo :)
Evo, bebica bi trebela doći za točno 30 dana :heart: Jedna mala curica.
Inesica: šuma je saaavršena... i koliko su nam rekli, imaju plan ostaviti je :D
Držimo ti fige i izvještavaj nas. Gdje ćeš roditi ? Jel to prva beba ? Mislim da ima još trudnica među budućim Kalamirkama, nisam sigurna. Svakako ima puno male dječice i to će biti savršeno. Već imamo jedan cijeli razred.Citiraj:
Svea prvotno napisa
Da, šumica ostaje, a nije loša niti ona kod golf terena, asocira me na Maksimir, kaj ne Inesica ?
Sve u svemu, okruženje je mrak, imamo se gdje pošteno i u miru prošetati i pri tome uživati u finom zraku i prirodi. Jedva čekam :D
evo jučer u parkiću posijali travu, a danas su došle klupe i koševi za smeće :D
cure i dečki brzo nam dođite. veselimo se druženju
Jupi :DCitiraj:
bubimira prvotno napisa
valjda budu uskoro i druge rekvizite, jedva čekam !
Odrasla sam u naselju kućica u nizu sa pregršt prijatelja moje godište (doselile mlade obitelji sa djecom) i jako sam željela svojoj djeci takvu klimu za odrastanje - puno frendova, igranja...
Planiram roditi u VŽ i to nam je prva beba!
A kada malo narastemo, doći ćemo do parkića da vas upoznamo! Jer tko će dočekati gotovu kuću!!!